Tyhjä

0,00 €

mySafety Sulkuturva - kortin sulku yhdellä soitolla

mySafetyn kattava Sulkuturva suojaa maksu- ja henkilökorttisi lompakon kadotessa, ja voit yhdellä soitolla sulkea kaikki haluamasi kortit. Sulkupalvelun lisäksi vakuutukseen kuuluu käteisnosto- ja henkilöllisyystodistusturva sekä korvaus luvattomista puhelumaksuista.

Lompakkosi kadotessa sinun ei tarvitse tietää mitä tehdä, sillä mySafetyn sulkupalvelu auttaa kellon ympäri. Riittää, että ilmoitat meille – me suljemme kaikki korttisi puolestasi. Samalla vastuu kadonneista korteista siirtyy välittömästi ilmoituksen yhteydessä meille. Korvaamme maksukorttien väärinkäytöt jopa 2 500 euroon asti.

Sulkuturvaan kuuluu myös omavastuunpoisto korttien väärinkäyttöjen ollessa kyseessä. Mikäli jokin muu taho (esim. pankki) korvaa sinulle vahinkoja, mutta korvauksesta vähennetään omavastuu, me poistamme omavastuuosuutesi aina 1 200 euroon asti.

Sulkuturvaan kuuluu myös käteisnostoturva, joka takaa turvalliset käteisnostot niin Suomessa kuin ulkomailla 500 euroon asti. Tämän lisäksi korvaamme kadonneet henkilöllisyystodistukset, kuten ajokortin ja passin 500 euroon asti, sekä luvattomat puhelumaksut 300 euroon asti.

Sulkuturva on voimassa kaikkialla maailmassa vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri. Autamme korttien katoamisilmoitusten tekemisessä ja uusien korttien tilaamisessa. Tilaamalla Sulkuturvan nyt, saat sen voimaan välittömästi.

VINKKI: Huomatessasi lompakon katoamisen, ilmoita siitä välittömästi mySafetylle. Näin vastuu siirtyy meille ja pääsemme sulkemaan kaikki tarvittavat kortit.

69 €
vuosi

Tarvitsetko apua?

Soita meille

09 4270 4000