Taloudellinen korvaus

Korvaamme ajoneuvovakuutuksen omavastuuosuuden jopa 600 euroon asti.

Voimassa myös ulkomailla

Ajoneuvoturva on voimassa myös ulkomailla, ja kattaa vuokra-autoille tapahtuneet vahingot 1 000 euroon asti.

Henkilökohtainen apu

Ammattitaitoiset asiakasneuvojamme auttavat vahingon sattuessa.

Aleksi ajoi talvikelissä naapurin auton keulaan – Mysafetyn Ajoneuvoturva korvasi maksettavaksi jääneen omavastuuosuuden

Talven sääolosuhteet pistävät suomalaiset autoilijat koetukselle, sillä usein matkantekoa vaarantavat niin pimeys, jäiset tienpinnat kuin räntä- tai lumipyrytkin. Näiden kolmen sääolosuhteen yhdistelmä koitui Aleksi Korhosen kohtaloksi, kun hän peruutti naapurin auton keulaan. 

”Kun huomasin naapurini lähestyvän autollaan, olin juuri painanut kaasua autoni irrottamiseksi hangesta, enkä tiennyt, että lumipeitteen alla oli jäätä. Niinpä autoni jatkoi alamäessä matkaansa, vaikka painoin jarrua”, Aleksi kertoo.

Lue koko asiakastarina

Mikon autoon tuli kallis rengasemontti, ajoneuvoturva säästi satasien omavastuulta

Viheliäinen konerikko tai yllättävä rengasvahinko. Autoilijalle sattuu ja tapahtuu. Tämän tietää myös mySafetyn asiakas Mikko Hannuksela, jonka Helsingin reissu tyssäsi rengasrikkoon. 

”Ilman Ajoneuvoturvaa minulle olisi tässäkin tapauksessa jäänyt maksettavaksi 500 euron omavastuu korjaamolaskusta.”

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Ajoneuvoturva?

Mysafetyn Ajoneuvoturva on lisäturva vapaaehtoiseen ajoneuvovakuutukseesi, ja se korvaa sinulle ajoneuvovakuutuksesi omavastuuosuuden, kun saat korvausta ajoneuvovakuutuksestasi ja korvaus ylittää omavastuuosuuden. 

Miksi Ajoneuvoturvan ottaminen kannattaa?

Liikenteessä voi sattua yllättäviä vahinkoja, joista voi seurata odottamattoman kallis korjaamolasku. Vaikka ajoneuvovakuutus korvaisi vahingon kuluja, jää itselle maksettavaksi omavastuuosuus. Ajoneuvoturva korvaa vapaaehtoisen ajoneuvovakuutuksesi omavastuuosuuden. 

Kenelle Ajoneuvoturva on tarkoitettu?

Ajoneuvoturva on lisäturva ajoneuvovakuutuksen rinnalle ja se korvaa ajoneuvovakuutuksesi omavastuuosuuden jopa 600 euroon asti. Ajoneuvoturva sopii henkilöautoon, pakettiautoon tai moottoripyörään, jonka rekisterinumero on merkitty vakuutuskirjaan ja jonka omistaja tai haltija sinä olet. Ajoneuvoturva kattaa myös ulkomailla vuokra-autoille tapahtuneiden vahinkojen omavastuuosuudet, jotka vuokranantajan vakuutusyhtiö on arvioinut. 

Kuinka paljon Ajoneuvoturva maksaa?

Ajoneuvoturvan hinta on 10,90 euroa kuukaudessa. 

Mitkä vahingot Ajoneuvoturva kattaa?

Ajoneuvoturva kattaa henkilöautoihin, pakettiautoihin ja moottoripyöriin kohdistuneet vahingot, joiden rekisterinumero on merkitty vakuutuskirjaan ja jonka omistaja tai haltija sinä olet. Ajoneuvoturva korvaa vahinkoja, jotka sattuvat ennalta-arvaamattoman tapahtuman yhteydessä, kuten ajoneuvoon kohdistuvat varkaudet, tulipalot ja konerikot. 

Kuinka paljon voin saada korvauksia?

Ajoneuvoturva korvaa omavastuuosuuksia kotimaassa 600 euroon asti, kun saat omasta vakuutusyhtiöstäsi myönteisen korvauspäätöksen ja korvaussumma ylittää omavastuuosuuden. Ulkomailla vuokra-autoille tapahtuneet vahingot Ajoneuvoturva kattaa 1 000 euroon asti. 

Toimiiko Ajoneuvoturva myös ulkomailla?

Kyllä toimii. Ajoneuvoturva korvaa omavastuuosuuden 1 000 euroon asti vuokra-autolle tapahtuneesta vahingosta, jonka vuokranantajan vakuutusyhtiö on arvioinut. 

Mitä teen vahingon sattuessa?

Vahingon sattuessa hae ensin korvaus omasta ajoneuvovakuutuksestasi ja tee tarvittaessa rikosilmoitus poliisille. Kun olet saanut vakuutusyhtiöltäsi korvauksen, tee vahinkoilmoitus meille viipymättä sähköisen vahinkoilmoituslomakkeemme kautta. Voit tilata vahinkoilmoituslomakkeen myös asiakaspalvelustamme numerosta 09 4270 4000 tai ladata sen printattavaksi tästä. Muista liittää vahinkoilmoituksesi mukaan kopio vakuutuksesi korvauspäätöksessä sekä mahdollisesta rikosilmoituksesta. Kysymyksissä asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään arkisin klo 9-16 puhelimitse numerossa 09 4270 4000 tai sähköpostitse osoitteessa info@mysafety.fi.