TALOUDELLINEN KORVAUS

Kodinturva korvaa vakuutuksen omavastuuosuuden, kun vakuutetun vakuutusyhtiö antaa myönteisen korvauspäätöksen, jossa korvaussumma ylittää omavastuuosuuden.

SOPII KAIKILLE VAKUUTUKSILLE

Vakuutus on yhteensopiva lähes kaikkien vakuutusten kanssa, eikä ole väliä, mistä vakuutusyhtiöstä oma vakuutus on otettu.

HENKILÖKOHTAINEN APU

Ammattitaitoiset asiakasneuvojamme auttavat vahingon sattuessa.

Kodinturvan ostajalle kaupan päälle HAAN-käsidesi

Osta nyt Kodinturva ja saat kaupan päälle HAAN-käsidesin! Toimitamme kaikkiin kampanja-aikana ostettuihin Kodinturvan ja Ajoneuvoturvan verkkokauppatilauksiin laadukkaan ja hyväntuoksuisen HAAN-käsidesin. Käsidesi on pakattu ympäristöystävälliseen ja kierrätettävään pulloon ja se kulkee helposti mukana mm. kesälomaretkellä. Käsidesi toimitetaan noin 4 viikon kuluessa tilauksesta omana lähetyksenään. Kampanja-aika 21.6.–8.8.2021. 

ASIAKKAAMME KERTOVAT

Janne on parissa vuodessa säästänyt lähes 800 euroa

Janne Oinosen puhelin on hajonnut neljä kertaa. Puhelin on kannattanut viedä korjattavaksi, sillä Kodinturva on kuitannut kotivakuutukseni omavastuuosuuden.

Lue lisää

Vakuutuksen omavastuu ei enää huoleta

Arjen pienet vahingot eivät enää huoleta Hannu Lehtosta – Kodinturvan ansiosta hän on säästänyt lähes viisisataa euroa vakuutuksensa omavastuukuluissa.

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

Mikä Kodinturva Laaja Plus on?

Kodinturva Laaja Plus korvaa sinulle kotivakuutuksesi omavastuuosuudet kiinteälle ja irtaimelle omaisuudelle sattuneissa vahingoissa. Lisäksi Kodinturva Laaja Plus korvaa sinulle kotivakuutukseesi kuuluvat vastuu-, oikeusturva-, päällekarkaus-, tapaturma- ja matkustamisvahinkojen omavastuuosuudet. 

Kodinturva Laaja Plus korvaa omavastuuosuudet kotivakuutuksen lisäksi myös muihin vakuutuksiin kuuluvista vahingoista, pois lukien moottoriajoneuvovakuutukset. 

Miksi Kodinturvan ottaminen kannattaa?

Vaikka vakuutus korvaa kattavasti erilaisia vahinkoja, jää itselle usein vielä maksettavaksi vakuutuksen omavastuuosuus. Kodinturva vähentää omavastuuosuuttasi vakuutuksestasi. Vakuutus on yhteensopiva lähes kaikkien vakuutusten kanssa, eikä ole väliä, mistä vakuutusyhtiöstä vakuutuksesi on otettu. Kodinturva kattaa myös esimerkiksi arvoesineisiin, vastuuvakuutukseen, oikeusturvavakuutukseen, päällekarkausvakuutukseen sekä matkavakuutukseen kuuluvien vahinkojen omavastuuosuudet. 

Kuinka paljon Kodinturva Laaja Plus maksaa?

Kodinturva Laaja Plussan hinta on 12,90 euroa kuukaudessa. 

Mitkä vahingot Kodinturva Laaja Plus kattaa?

  • 1 000 euroon asti kiinteälle omaisuudelle, kuten koti ja mökki, sattuneet vahingot vakuutuskautta (12 kk) kohden. 
  • 500 euroon asti irtaimelle omaisuudelle, kuten mobiililaitteet ja huonekalut, sattuneet vahingot vakuutuskautta (12 kk) kohden. 
  • 500 euroon asti vastuu-, oikeusturva-, päällekarkaus-, tapaturma- ja matkustamisvahingot vakuutuskautta (12 kk) kohden. 
  • 300 euroon asti muut kuin kotivakuutuksen korvaamat vahingot vakuutuskautta (12 kk) kohden, pois lukien moottoriajoneuvovakuutukset. 

Mitä teen vahingon sattuessa?

Vahingon sattuessa hae ensin korvauspäätös omalta vakuutusyhtiöltäsi ja tee tarvittaessa rikosilmoitus poliisille. Kun olet saanut vakuutusyhtiöltäsi korvauksen, tee vahinkoilmoitus meille viipymättä vahinkoilmoituslomakkeella. Voit tilata vahinkoilmoituslomakkeen myös asiakaspalvelustamme numerosta 09 4270 4000 tai ladata sen tulostettavaksi tästä. Muista liittää vahinkoilmoituksen mukaan kopio vakuutuksesi korvauspäätöksestä sekä mahdollisesta rikosilmoituksesta. 

Jos sinulla herää kysymyksiä, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Asiakasneuvojamme auttavat sinua mielellään arkisin klo 9–16 puhelimitse numerossa 09 4270 4000 tai sähköpostitse osoitteessa info@mysafety.fi.