Status message

Asiakaspalvelumme on kiinni juhannusaaton pe 21.6.2024. Palvelemme teitä taas maanantaina 24.6.2024. Hyvää juhannusta!

Suojaus etäluennalta

MySafetyn RFID*-suojauskortti suojaa NFC/HF/RFID-sirun sisältävät ID- ja maksukortit, ajokortin, passin sekä hotellihuoneen avainkortit etäluennalta.

Luvattoman veloituksen esto

MySafetyn RFID*-suojauskortti suojaa maksukortteja joutumasta luvattomasti veloitetuksi suojauskortin ollessa maksukorttien lähellä.

Henkilökohtainen apu

MySafetyn asiantuntijat auttavat sinua kadonneiden maksukorttien sulkemisessa.

RFID-suojauskortti

MySafetyn RFID-suojauskortti on normaalin pankkikortin kokoinen ja se asetetaan lompakkoon tai esimerkiksi matkapuhelimen kotelossa olevaan maksukorttipaikkaan. Suojauskortin suoja-alue on noin 40–60 millimetriä. Kaikki tämän alueen sisällä olevat kortit ovat suojattuna. Suojauskortin ei tarvitse olla kiinni kortissa vaan suoja-alueen sisäpuolella. Yksi suojauskortti voi suojata 10–50 korttia riippuen erilaisista olosuhteista, kuten ympäristöistä, lukijasta, magneettikentistä sekä ihmisen kehonlämmöstä.

Tutustu tästä suojauskortin käyttöohjeisiin.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä Suojauskortti on?

MySafetyn Suojauskortti on esimerkiksi lompakkoon sijoitettava RFID-kortti, joka suojaa maksukorttisi, passisi, ajokorttisi sekä hotellihuoneen avainkortit etäluennalta. Maksukorttiasi ei voida myöskään veloittaa luvatta sen ollessa suojauskortin lähellä.

Kuinka paljon Suojauskortti maksaa?

Suojauskortin hinta on 19,90 euroa. Hintaan sisältyy mySafetyn Hätäpäivystys 24/7 -palvelu 12 kuukaudeksi käyttöösi.

Miten Suojauskortti toimii?

MySafetyn RFID-suojauskortti suojaa NFC/HF/RFID-sirun sisältävät ID- ja maksukortit, ajokortin, passin sekä hotellihuoneen avainkortit etäluennalta COB-teknologiaa hyödyntäen. Suojauskortti luo elektronisen suojan, joka aktivoituu automaattisesti varkausyrityksen yhteydessä ja lähettää RFID-lukulaitetta häiritsevää signaalia, jolloin kortin etäluku epäonnistuu. Maksukorttiasi ei voida myöskään veloittaa luvatta sen ollessa suojauskortin lähellä. Suojauskortti luo noin 40–60 millimetrin suoja-alueen ja suojaa noin 10–50 korttia, eikä se vaadi latausta tai paristoja.

Mitä teen vahingon sattuessa?

Kadottaessasi lompakkosi tai maksukorttisi, ota viipymättä yhteyttä Hätäpäivystys 24/7 -palveluumme, jossa asiakasneuvojamme auttavat sinua kadonneiden maksukorttiesi sulkemisessa. Hätäpäivystyksen numero on 0800 159 159 (ulkomailta soitettaessa +358 800 159 159), ja asiakasneuvojamme palvelevat sinua 24/7 vuoden jokaisena päivänä. 

Muissa kysymyksissä asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään arkisin klo 9-16 puhelimitse numerossa 09 4270 4000 tai sähköpostitse osoitteessa info@mysafety.fi.