Status message

Asiakaspalvelumme on kiinni juhannusaaton pe 21.6.2024. Palvelemme teitä taas maanantaina 24.6.2024. Hyvää juhannusta!

Taloudellinen korvaus

Avain- ja lukkovakuutus korvaa lukkojen vaihdosta ja uusien avainten teettämisestä aiheutuneet kulut sekä uudesta autonavaimesta ja ajonestolaitteen uudelleenkoodauksesta aiheutuvat kulut.

Avaimien uudelleenkoodaus

Vakuutus korvaa usean asunnon rakennuksen lukon uudelleenkoodauksen sekä autonavaimen kadotessa ajonestolaitteen uudelleenkoodauksen.

Henkilökohtainen apu

Ammattitaitoiset asiakasneuvojamme auttavat sinua vahingon sattuessa ympäri vuorokauden.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Avain- ja lukkovakuutus?

Kun avaimesi katoavat, korvaa mySafetyn Avain- ja lukkovakuutus sinulle lukkojen vaihdosta aiheutuneet kulut. Lisäksi vakuutus korvaa uusien avainten teettämisestä, irtolukkojen vaihdosta, uudesta autonavaimesta sekä ajonestolaitteen ja usean asunnon rakennuksen lukon uudelleenkoodauksesta aiheutuneet kulut.

Kuinka paljon Avain- ja lukkovakuutus maksaa?

Avain- ja lukkovakuutuksen hinta on 4,90 euroa kuukaudessa.

Mitä teen vahingon sattuessa?

Kun avaimesi katoavat tai ne varastetaan, tarkista, ettei muita henkilökohtaisia tavaroitasi ole kadonnut. Mikäli avaimiesi mukana on kadonnut myös maksukorttejasi, soita viipymättä mySafetyn Hätäpäivystys 24/7 -numeroon 0800 159 159, niin asiakasneuvojamme sulkevat kadonneet korttisi. Tee tarvittaessa rikosilmoitus poliisille. 

Tee sitten vahinkoilmoitus meille viipymättä vahinkoilmoituslomakkeella. Voit tilata vahinkoilmoituslomakkeen myös asiakaspalvelustamme numerosta 09 4270 4000 tai ladata sen printattavaksi tästä. Liitä vahinkoilmoituksesi mukaan kuitti tai maksuvahvistus lukkojen vaihdosta aiheutuneista kuluista sekä jäljennös mahdollisesta rikosilmoituksesta. Jos sinulla herää kysymyksiä, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Asiakasneuvojamme auttavat sinua mielellään arkisin klo 9–16 puhelimitse numerossa 09 4270 4000 tai sähköpostitse osoitteessa info@mysafety.fi. 

Mitkä vahingot Avain- ja lukkovakuutus kattaa?

Avain- ja lukkovakuutus korvaa vakituisen tai vapaa-ajan asunnon lukkojen vaihdosta ja avainten teettämisestä aiheutuneet kulut. Vakuutus korvaa lukon vaihdon uuteen, vastaavanlaiseen lukkoon tai lukkojen uudelleensarjoituksen. Vakuutus koskee myös lähiomaisen asuntoa, jonka avaimet sinulla on ollut hallussasi.

Lisäksi Avain- ja lukkovakuutus korvaa esimerkiksi moottoripyörän tai veneen kadonneiden avainten vaihdosta aiheutuneet kustannukset, jos niissä on vähintään 2. luokan irtolukko. Mikäli kadonneet avaimet voi yhdistää lukkoon, minkä ne avaavat, vakuutus korvaa lukon vaihdon uuteen tai vastaavanlaiseen.

Autonavaimen kadotessa vakuutus korvaa uuden autonavaimen sekä auton ajonestolaitteen uudelleenkoodauksen. Vakuutus korvaa myös vakuutetulle aiheutuvat kustannukset usean asunnon rakennuksen, kuten kerrostalon, lukon uudelleenkoodauksesta.

Kuinka paljon voin saada korvauksia?

Avain- ja lukkovakuutus korvaa oman tai lähiomaisen asunnon, autotallin tai vapaa-ajan asunnon lukon vaihdosta aiheutuneet kulut jopa 2 000 euroon asti vakuutuskautta (12 kk) kohden. Lisäksi vakuutus korvaa uusien avainten teettämiset, irtolukon vaihdot, uuden autonavaimen ja ajonestolaitteen uudelleenkoodauksen sekä usean asunnon rakennuksen, kuten kerrostalon, lukon uudelleenkoodauksen 500 euroon asti vakuutuskautta (12 kk) kohden.