Status message

Asiakaspalvelumme on kiinni juhannusaaton pe 21.6.2024. Palvelemme teitä taas maanantaina 24.6.2024. Hyvää juhannusta!

Taloudellinen korvaus

Varkausvakuutus korvaa varastetun omaisuuden ilman omavastuuta. Mikäli varastettu omaisuus kuuluu toisen vakuutuksen piiriin, varkausvakuutus korvaa omaisuuden ikä- ja käyttövähennyksen.

Voimassa maailmanlaajuisesti

Varkausvakuutus on voimassa maailmanlaajuisesti ja korvaa esimerkiksi matkoilla ryöstetyn omaisuuden.

Henkilökohtainen apu

Ammattitaitoiset asiantuntijat auttavat vahingon sattuessa.

Asiakkaamme kertovat

Timo sai korvauksen anastetusta pyörästä

Huolellisuus ei aina takaa sitä, ettei viekas varas pääse iskemään. Omaisuuden varastetuksi tuleminen voi ahdistaa ja herättää pelkoa. Vakuutus korvaa yleensä anastetun omaisuuden arvon mahdollisten ikävähennysten jälkeen. Uhrin kannettavaksi jää kuitenkin usein omavastuu, joka voi vaihdella vakuutuksesta riippuen sadasta eurosta useampaan sataan euroon. MySafetyn Varkausvakuutus korvasi Timo Hämäläiselle yli viisisataa euroa pyörävarkauden seurauksena.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Varkausvakuutus?

MySafetyn Varkausvakuutus korvaa varastetun omaisuuden ilman omavastuuta. Mikäli varastettu omaisuus kuuluu toisen vakuutuksen piiriin, Varkausvakuutus korvaa omaisuuden ikä- ja käyttövähennyksen.

Miksi Varkausvakuutuksen ottaminen kannattaa?

Varkauden kohteeksi joutuminen on yleistä, ja siitä aiheutuu lähes aina taloudellisia menetyksiä. Tavallinen vakuutus ei kuitenkaan aina korvaa tietyissä olosuhteissa tapahtunutta rikosta ja jossain tapauksissa vakuutuksesta saattaa jäädä maksettavaksi huomattavan suuri omavastuuosuus. MySafetyn Varkausvakuutus korvaa varastetun omaisuuden maailmanlaajuisesti ilman omavastuuta.

Kuinka paljon Varkausvakuutus maksaa?

Varkausvakuutuksen hinta on 9,90 euroa kuukaudessa.

Mitkä vahingot Varkausvakuutus kattaa?

Varkausvakuutus korvaa omaisuuden, joka on varastettu vakuutetun vakinaisesta asunnosta tai asunnon ulkopuolelta. Varkausvakuutus korvaa myös anastetun omaisuuden, jos vakuutettu joutuu ryöstön kohteeksi. Mikäli varastettu omaisuus kuuluu toisen vakuutuksen piiriin, korvaa Varkausvakuutus varastetun omaisuuden ikä- ja käyttövähennyksen.

Kuinka paljon voin saada korvauksia?

Varkausvakuutus korvaa vakinaisesta asunnosta varastetun omaisuuden arvon jopa 10 000 euroon asti vakuutuskautta (12 kk) kohden. Mikäli varkaus tapahtuu asunnon ulkopuolella tai vakuutettu joutuu ryöstön kohteeksi, Varkausvakuutus korvaa varastetun omaisuuden arvon 1 000 euroon asti vakuutuskautta (12 kk) kohden. Varastetun omaisuuden kuuluessa toisen vakuutuksen piiriin, korvaa Varkausvakuutus varastetusta omaisuudesta ikä- ja käyttövähennyksen.

Mitä teen vahingon sattuessa?

Mikäli joudut varkauden kohteeksi, tee ensin viipymättä rikosilmoitus poliisille. Soita maksuttomaan Hätäpäivystys 24/7 -palveluumme numeroon 0800 159 159, jos maksukorttisi tai matkapuhelimesi on varastettu. Asiakasneuvojamme palvelevat vuorokauden ympäri ja sulkevat maksukorttisi ja matkapuhelinliittymäsi vahingon sattuessa.

Tee tämän jälkeen vahinkoilmoitus mySafetylle vahinkoilmoituslomakkeella. Paperisen vahinkoilmoituslomakkeen voi tilata myös asiakaspalvelustamme numerosta 09 4270 4000 tai sen voi ladata tulostettavaksi tästä. Muista liittää vahinkoilmoituksen mukaan ostokuitti tai muu tosite, josta käy ilmi varastetun omaisuuden arvo ja sisältö. 

Jos sinulla herää kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakasneuvojamme auttavat sinua mielellään arkisin klo 9–16 puhelimitse numerossa 09 4270 4000 tai sähköpostitse osoitteessa info@mysafety.fi.