TALOUDELLINEN KORVAUS

Korttivakuutus korvaa aiheutuneet taloudelliset vahingot, jos korttitiedot joutuvat vääriin käsiin tai joku käyttää maksukorttia luvatta. Vakuutus korvaa myös aiheutuneet kulut epäonnistuneista verkko-ostoksista.

VOIMASSA MAAILMANLAAJUISESTI

Korttivakuutus on voimassa maailmanlaajuisesti ja se kattaa myös perheen alle 18-vuotiaat lapset.

HENKILÖKOHTAINEN TUKI

Ammattitaitoiset asiakasneuvojamme auttavat, jos maksukorttisi katoavat. Suljemme kadonneet maksukortit yhdellä puhelinsoitolla täysin maksutta.

ASIAKKAAMME KERTOVAT

Korttivakuutus pelasti taloudellisilta tappioilta

Ahkera nettishoppailija Hanna Aaltosen tilaamat puhelimen panssarilasit eivät koskaan saapuneet perille ja myyjä jätti vastaamatta viesteihin.

Lue lisää

Lauri huijattiin rekisteröitymään pelisivulle

Lauri Mäkelä luuli ostaneensa pojalleen puhelimen netistä. Todellisuudessa häneltä oli huijattu maksukortin tiedot.

Lue lisää

Menetettyä identiteettiä ei saa koskaan takaisin

MySafetyn myyntijohtaja Johanna Abgottsbon kertoo blogikirjoituksessaan, miltä huijatuksi tuleminen tuntuu ja miten hänen perheensä siitä selvisi.

Lue lisää

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Mikä Korttivakuutus on?

Korttivakuutus tuo turvaa verkko-ostosten tekoon korvaamalla taloudelliset vahingot epäonnistuneissa ostoksissa. Korttivakuutus korvaa myös maksukorttien väärinkäytöstä aiheutuneet kulut kortin kopioinnin ja tietojenkalastelun yhteydessä. Vakuutus on voimassa maailmanlaajuisesti ja kattaa myös perheen alle 18-vuotiaat lapset.

Miksi Korttivakuutuksen ottaminen kannattaa?

Verkkorikokset yleistyvät kovaa vauhtia. Mikäli sinä tai perheesi jäsenet käyttävät maksukortteja nettiostosten tekemiseen tiedät, kuinka helppoa ja yksinkertaista on maksukorttitietojen käyttäminen – myös ilman vahvaa tunnistautumista. Helppous aiheuttaa myös turvallisuuskysymyksen: mitä jos korttitietosi joutuvat vääriin käsiin ja kuka korvaa aiheutuneet vahingot?

Kuinka paljon Korttivakuutus maksaa?

Korttivakuutuksen hinta on 9,90 euroa kuukaudessa.

Mitkä vahingot Korttivakuutus kattaa?

Korttivakuutus korvaa taloudelliset vahingot, jos maksukorttisi tiedot kopioidaan, sen tiedot kalastellaan tai kortiltasi tehdään ylisuuri veloitus luvatta. Korvauksen piiriin kuuluvat myös varkaudet, jossa joku käyttää korttiasi luvatta sekä taloudelliset vahingot epäonnistuneen sähköisen kaupankäynnin seurauksena, jos internetistä ostamasi sinulle toimitettu tuote on virheellinen tai vahingoittunut tai tuote puuttuu toimituksesta. MySafetyn Korttiturva korvaa sinulle myös omavastuuosuuden tilanteissa, joissa olet saanut korttireklamaatiostasi korvauksia joltain muulta taholta, kuten pankilta tai vakuutusyhtiöltä.

Kuinka paljon voin saada korvauksia?

Korttiturva korvaa luvattomista tiliveloituksista ja tililtäotoista aiheutuneet vahingot enintään 2 500 euroon asti vakuutuskautta (12 kk) kohden. Sähköisen kaupankäynnin epäonnistuessa Korttivakuutus korvaa aiheutuneet kulut 1 500 euroon asti vakuutuskautta (12 kk) kohden. Vakuutus hyvittää sinulle myös omavastuuosuuden muualta saatuihin korvauksiin 1 200 euroon asti vakuutuskautta (12 kk) kohden. 

Mitä teen vahingon sattuessa?

Vahingon sattuessa soita viipymättä mySafetyn Hätäpäivystys 24/7 numeroon 0800 159 159, niin asiakasneuvojamme sulkevat kadonneet maksukorttisi. Tee sitten tarvittaessa rikosilmoitus poliisille. Rikosilmoitus tulee tehdä, mikäli kyseessä on luvaton tiliveloitus tai tililtäotto tai yksityishenkilöiden välinen kauppa epäonnistuu. Lopuksi täytä vahinkoilmoitus mySafetylle. Mahdollinen rikosilmoitus tulee liittää meille tehtävään vahinkoilmoitukseen. Lisäksi vahinkoilmoitukseen tulee liittää kuitti ja/tai ostovahvistus kuluista ja aiheutuneesta taloudellisesta menetyksestä.

Kun olet saanut vakuutusyhtiöltäsi korvauksen, tee vahinkoilmoitus meille viipymättä vahinkoilmoituslomakkeella. Voit tilata vahinkoilmoituslomakkeen myös asiakaspalvelustamme numerosta 09 4270 4000 tai ladata sen printattavaksi tästä. Muista liittää vahinkoilmoituksesi mukaan kopio vakuutuksesi korvauspäätöksessä sekä mahdollisesta rikosilmoituksesta. Kysymyksissä asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään arkisin klo 9-16 puhelimitse numerossa 09 4270 4000 tai sähköpostitse osoitteessa info@mysafety.fi. 

Miten voin välttää maksukorttini väärinkäytön netissä?

Turvallinen verkkomaksaminen on hyvä aloittaa tarkistamalla, onko tuotteita myyvä yritys luotettava. Tutki kaupan tietoja ja etsi yrityksen nimi, kotipaikka, osoite, puhelinnumero ja yhteystiedot. Jos tietoja ei löydy, ne ovat epämääräiset tai esimerkiksi sähköpostiosoite on erikoinen, kannattaa epäillä verkkokaupan luotettavuutta.

Itse verkkomaksamisen yhteydessä on vältettävä suojaamattomassa verkossa toimimista. Lue lisäksi kaupan hyväksymisehdot ja sopimustekstit tarkasti, jotta tiedät, mihin sitoudut.

Muista myös, ettet tallenna pankki- tai luottokortin tietoja laitteelle, jolla teet ostoksia!