Turva-avaimenperävaihtoehdot

Suositut Turva-avaimenperät ovat saaneet kauan toivottuja malleja, kun klassisen mySafetyn Vihreän avaimenperän lisäksi valittavissa on nyt myös tyylikäs Musta ja sydämellinen Nalle!

Voit valita Avainten palautuspalveluusi kuuluvan Turva-avaimenperämallin joko yhden, kolmen tai viiden kappaleen pakettina.

Valitse ensin paketin koko (1, 3 tai 5 kpl avaimenperiä ja turvatarroja), valitse sitten haluamasi avaimenperämalli (Vihreä, Musta tai Nalle).

 

Yksilöydyt tunnistenumerot

Turva-avaimenperät ja -tarrat sisältävät yksilöidyt tunnistenumerot, joiden avulla löydämme kadonneiden esineiden oikeat omistajat.

Palautuspalvelu

Turvamerkityt esineet palautetaan takaisin toivomallasi tavalla ilman lisämaksua. Kadonneiden esineiden löytäjille maksamme löytöpalkkion ilman lisäkustannuksia.

Asiakaspalvelu

Tarjoamme myös maksutta apua kadonneen matkapuhelimen liittymän sekä kadonneiden maksukorttien sulkemisessa. Asiakasneuvojamme auttavat vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä numerossa 0800 159 159.

Asiakkaamme kertovat

Marian avaimet katosivat kauppareissulla

”Avainteni löytäjä oli soittanut ohjeiden mukaan mySafetyn asiakaspalveluun ja avaimenperässä olevan tunnistenumeron avulla avaimet oli osattu yhdistää minuun. Olen niin iloinen, että tämä tapaus selvisi todella nopeasti ja olen todella tyytyväinen mySafetylta saamaani palveluun.”

Maria Lue lisää

Puhelin löytyi mySafetyn Turvatarran ansiosta

”Kun huomasin viikonloppuyönä kotiin tultuani puhelimeni kadonneen, soitin tyttöystävän puhelimesta mySafetyn hätäpäivystykseen, minkä kautta puhelinliittymäni suljettiin. Pian sain puhelun mySafetylta. Minulle rekisteröidyllä Turvatarralla varustettu kännykkä oli löytynyt!”

Teemu

Pojan hukkaama avainnippu löysi tiensä takaisin

”Avaimia ei löytynyt kotoa, pihalta, isovanhemmilta tai ystäväperheen luota. Yhtenä päivänä kännykkääni ilmestyi tekstiviesti: mySafetylle oli palautunut avaimet, jotka oli merkitty minun omistukseeni! Olin aivan unohtanut, että minulla oli palvelu käytössä. Nyt jatkamme varmasti sopimusta.”

Riikka

Usein kysytys kysymykset

Mikä on Avainten palautuspalvelu?

MySafetyn Avainten palautuspalvelun kautta saat Turva-avaimenperät ja -tarrat kiinnitettäväksi tärkeisiin pienesineisiin, kuten avaimiin, puhelimeen ja lompakkoon. Turvamerkittyjen esineiden kadotessa niiden löytäjä osaa palauttaa esineen mySafetylle, ja me puolestamme toimitamme sen takaisin sinulle ilman lisäkuluja.

Kuinka paljon Avainten palautuspalvelu maksaa?

Avainten palautuspalvelussa valittavanasi on kolme pakettia sisällön mukaan:

  • 1 kpl Turva-avaimenperä + 1 kpl Turvatarra-arkki maksaa 29 euroa vuodessa.
  • 3 kpl Turva-avaimenperiä + 3 kpl Turvatarra-arkkeja maksaa 49 euroa vuodessa.
  • 5 kpl Turva-avaimenperiä + 5 kpl Turvatarra-arkkeja maksaa 69 euroa vuodessa.

Miten Turva-avaimenperä ja Turvatarrat toimivat?

MySafetyn Turva-avaimenperä on suunniteltu kiinnitettäväksi avainnippuun tai autonavaimiin. Turvatarran voit puolestaan kiinnittää kaikkiin sinulle tärkeisiin pienesineisiin, kuten lompakkoon tai matkapuhelimeen. Turva-avaimenperässä ja Turvatarroissa on ohjeet kadonneen esineen löytäjälle. Ohjeiden avulla löytäjä voi maksutta soittaa hätäpäivystykseemme, josta annamme hänelle ohjeet löydetyn esineen toimittamiseksi meille. Lisäksi maksamme löytäjälle löytöpalkkion.

Kun löytynyt esine saapuu meille, etsimme Turva-avaimenperään tai Turvatarraan merkityn tunnistenumeron avulla esineen omistajan. Otamme omistajaan välittömästi yhteyttä ja sovimme palautuksesta. Palautamme löydetyt esineet kirjattuna kirjeenä. Omistaja voi myös tulla henkilökohtaisesti noutamaan löytyneet esineet toimistoltamme.

Kadonneen esineen omistajalle ei koidu palautuksesta mitään ylimääräisiä kustannuksia!

Mitä teen, jos kadotan turvamerkityn esineen?

Jos kadonneessa esineessä on mySafetyn Turva-avaimenperä tai Turvatarra, olemme sinuun yhteydessä, jos kadonnut esineesi löytyy. Voit myös itse tiedustella, onko kadonnut esineesi löytynyt olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse numerossa 09 4270 4000 tai sähköpostitse osoitteessa info@mysafety.fi.

 

Löysin mySafetyn turvamerkityn esineen. Mitä teen?

Löytäessäsi mySafetyn turvamerkityn esineen soita maksuttomaan hätäpäivystysnumeroomme 0800 159 159 (ulkomailta soitettaessa +358 800 159 159), niin saat meiltä tarkemmat toimintaohjeet.

 Voimme joko lähettää sinulle kuplamuovikuoren löytämäsi esineen palauttamista varten. Saatuamme lähettämäsi esineen maksamme sinulle kiitokseksi 10 euron löytöpalkkion. Vaihtoehtoisesti voit myös itse ostaa kuplamuovikuoren ja postittaa löytämäsi esineen, jolloin maksamme sinulle korotetun 15 euron löytöpalkkion. Sinun ei tarvitse maksaa postikuluja, kun kirjoitat kuplamuovikuoreen vastauslähetysosoitteemme.

Vastauslähetys
mySafety Oy
Tunnus 5015953
00003 VASTAUSLÄHETYS

Muistathan toimittaa avainnipun mukana yhteystietosi (erillisellä paperilla nimi ja tilinumero IBAN-muodossa), sillä maksamme sinulle löytöpalkkion. Halutessasi voit myös lahjoittaa löytöpalkkion hyväntekeväisyyteen, kuten nuorisotyöhön tai syrjäytymisen poisto-ohjelmaan. Lahjoituskohteenamme ovat hyväntekeväisyysjärjestöt, kuten Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Pelastakaa Lapset Ry ja WWF. Jos päätät lahjoittaa löytöpalkkiosi hyväntekeväisyyteen, kirjoita paperille nimesi jälkeen "LAHJOITUS". Tilinumeroa ei tarvitse tässä tapauksessa ilmoittaa.

Miten saan takaisin kadonneen turvamerkityn esineeni?

Jos kadonnut esineesi löytyy, olemme sinuun yhteydessä puhelimitse ja sovimme esineen palautuksesta. Yleisimmin palautamme kadonneet esineet turvallisesti kirjattuna kirjeenä̈ ilman lisämaksua. Mikäli emme saa yhteyttä sinuun puhelimitse tavoittelemme sinua tekstiviestitse sekä kirjeitse.

Koituuko minulle kuluja, kun palautatte kadonneen esineeni?

Sinulle ei koidu kadonneiden esineiden palautuksista mitään kuluja niin kauan kun sinulla on Avainten palautuspalvelu voimassa. Maksamme myös kadonneen esineen löytäjälle löytöpalkkion sekä postituskulut ilman lisäkustannuksia.

Kuka maksaa löytöpalkkion kadonneen esineen löytäjälle?

MySafety maksaa kadonneen esineen löytäjälle löytöpalkkion. Löytäjä voi halutessaan myös lahjoittaa löytöpalkkion hyväntekeväisyyteen. Lahjoituskohteenamme ovat hyväntekeväisyysjärjestöt, kuten Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Pelastakaa Lapset Ry.

Mitä jos minulla ei ole käytössä Avainten palautuspalvelua, mutta kadonnut esineeni palautuu teille?

Säilytämme kadonneita esineitä vähintään kolme kuukautta. Jos kadonnut esineesi palautuu meille, vaikka Avainten palautuspalvelu ei ole enää voimassa, voit tiedustella kadonnutta esinettä asiakaspalvelustamme. Palautamme löytyneet esineet pyydettäessä myös silloin, kun palvelu ei ole enää voimassa. Tällöin veloitamme palautuksesta palautus- ja käsittelykulut.