Avainten palautuspalvelu

Turva-avaimenperässä on sinulle yksilöity tunnistenumero. Löytyneet avaimesi palautetaan takaisin toivomallasi tavalla ilman lisämaksua. Löytäjille maksamme löytöpalkkion ilman lisäkustannuksia.

Vakuutus lukonvaihdon varalle

Korvaamme omavastuuosuuden ja mahdollisen ikävähennyksen, jos avainten katoamisen seurauksena joudut vaihtamaan vakituisen asuntosi lukon.

Asiakaspalvelu

Tarjoamme myös maksutta apua kadonneen matkapuhelimen liittymän sekä kadonneiden maksukorttien sulkemisessa. Asiakasneuvojamme auttavat vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä numerossa 0800 159 159.

Asiakkaamme kertovat

Marian avaimet katosivat kauppareissulla

”Avainteni löytäjä oli soittanut ohjeiden mukaan mySafetyn asiakaspalveluun ja avaimenperässä olevan tunnistenumeron avulla avaimet oli osattu yhdistää minuun. Olen niin iloinen, että tämä tapaus selvisi todella nopeasti ja olen todella tyytyväinen mySafetylta saamaani palveluun.”

Maria Lue lisää

Pojan hukkaama avainnippu löysi tiensä takaisin

”Avaimia ei löytynyt kotoa, pihalta, isovanhemmilta tai ystäväperheen luota. Yhtenä päivänä kännykkääni ilmestyi tekstiviesti: mySafetylle oli palautunut avaimet, jotka oli merkitty minun omistukseeni! Olin aivan unohtanut, että minulla oli palvelu käytössä. Nyt jatkamme varmasti sopimusta.”

Riikka

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Kotiavainturva?

Mysafetyn Kotiavainturva sisältää Turva-avaimenperän, jossa on sinulle yksilöity tunnistenumero. Avainnippusi kadotessa niiden löytäjä ottaa yhteyttä meihin ja me toimitamme sen takaisin sinulle ilman lisäkuluja. Maksamme myös puolestasi löytöpalkkion löytäjälle.

Kotiavainturva täydentää myös kotivakuutuksesi tai muun vakuutuksesi antamaa turvaa, josta korvataan lukkojen vaihdosta aiheutuneita kuluja, kotiavaimesi kadotessa. Korvaamme vakuutusyhtiösi vähentämän omavastuuosuuden ja mahdollisen ikävähennyksen. 

Kuinka paljon Kotiavainturva maksaa?

Kotiavainturvan hinta on 29 euroa vuodessa.

Mitkä vahingot Kotiavainturva kattaa?

Korvaamme vakuutuksesta kuluja, jotka ovat aiheutuneet vakituisen asuntosi avainten katoamisen yhteydessä. Korvaamme sinulle maksettavaksi jäävän omavastuun, jos avaimet eivät palaudu sinulle ja lukon vaihtamisesta aiheutuneet kustannukset korvataan sinulle toisesta vakuutuksesta. Jos lukon vaihtamisesta aiheutuneesta korvausmäärästä on tehty ikävähennys, korvaamme sinulle mahdollisen ikävähennyksen määrän.

Kuinka paljon korvauksia voin saada?

Enimmäiskorvausmäärät vakuutuskaudelta ovat seuraavat:

  • Löytöpalkkio 10 €
  • Avainten palautuspalvelu 20 €
  • Omavastuuosuuden poisto 150 €
  • Ikävähennys 150 €

Miten Turva-avaimenperä toimii?

Mysafetyn Turva-avaimenperä on suunniteltu kiinnitettäväksi avainnippuun tai esimerkiksi autonavaimiin. Turva-avaimenperässä on ohjeet kadonneen esineen löytäjälle. Ohjeiden avulla löytäjä voi maksutta soittaa hätäpäivystykseemme, josta annamme hänelle ohjeet löydetyn esineen toimittamiseksi meille. Lisäksi maksamme löytäjälle löytöpalkkion.

Kun löytynyt esine saapuu meille, etsimme Turva-avaimenperään merkityn tunnistenumeron avulla esineen omistajan. Otamme omistajaan välittömästi yhteyttä ja sovimme palautuksesta. Palautamme löydetyt esineet kirjattuna kirjeenä. Omistaja voi myös tulla henkilökohtaisesti noutamaan löytyneet esineet toimistoltamme.

Kadonneen esineen omistajalle ei koidu palautuksesta mitään ylimääräisiä kustannuksia!

Mitä jos vakuutukseni ei ole voimassa, mutta kadonnut avainnippuni palautuu teille?

Säilytämme kadonneita avaimia vähintään kolme kuukautta. Jos kadonnut avaimesi palautuu meille, vaikka Kotiavainturvasi ei ole enää voimassa, voit tiedustella kadonneita avaimia asiakaspalvelustamme. Palautamme löytyneet avaimet pyydettäessä myös silloin, kun vakutuus ei ole enää voimassa. Tällöin veloitamme palautuksesta palautus- ja käsittelykulut.