TALOUDELLINEN KORVAUS

Mobiiliturva korvaa matkapuhelinvakuutuksesta korvatun matkapuhelimelle sattuneen vahingon omavastuuosuuden 500 euroon asti.

KATTAA KOKO KOTITALOUDEN

Vakuutus kattaa kotitalouden kaikki yksityisomistuksessa olevat matkapuhelimet.

HENKILÖKOHTAINEN APU

Ammattitaitoiset asiantuntijat auttavat vahingon sattuessa.

ASIAKKAAMME KERTOVAT

Toistuvat puhelimen rikkoutumiset aiheuttivat isoja kuluja Helenalle

Puhelinvahingot ovat tuttuja myös kouluikäisten lasten äidille Helena Leppäselle, jonka ei kuitenkaan enää tarvitse murehtia vakuutuksen piikkiin menevistä puhelinvahingoista tai niiden omavastuuosuuksista.

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Mobiiliturva?

MySafetyn Mobiiliturva on lisäturva vakuutuksiin, jotka kattavat yksityisomistuksessa olevat matkapuhelinvahinkosi. Vahingon sattuessa matkapuhelimellesi, Mobiiliturva korvaa vakuutuksesta korvatun vahingon omavastuuosuuden. Mobiiliturva kattaa kotitalouden kaikki yksityisomistuksessa olevat matkapuhelimet.

Miksi Mobiiliturvan ottaminen kannattaa?

Matkapuhelin rikkoutuu yllättävän helposti suojauksesta huolimatta tai se saattaa kadota tai tulla varastetuksi. Vahingon sattuessa, on matkapuhelimen korjauttaminen tai uuden ostaminen aikaa vievää, eikä ensisijainen vakuutuksesi ehkä korvaakaan kaikkia aiheutuneita kuluja. Usein itselle jää maksettavaksi vakuutuksen omavastuuosuus. MySafetyn Mobiiliturva poistaa omavastuuosuuden vakuutuksestasi ja se on yhteensopiva kaikkien matkapuhelimia kattavien vakuutusten kanssa.

Kuinka paljon Mobiiliturva maksaa?

Mobiiliturvan hinta on 4,90 euroa kuukaudessa.

Mitkä vahingot Mobiiliturva kattaa?

Mobiiliturva kattaa kaikille yksityisomistuksessa oleville matkapuhelimille sattuneiden vahinkojen omavastuuosuudet. Korvaus edellyttää, että toinen vakuutusyhtiö on korvannut vahingon ja korvaus ylittää omavastuuosuuden. 

Kuinka paljon voin saada korvauksia?

Mobiiliturva korvaa sinulle matkapuhelinvakuutuksesi omavastuuosuuden 500 euroon asti vakuutuskautta (12 kk) kohden kaikissa matkapuhelimelle sattuneissa rikkoutumis-, katoamis- ja varkaustapauksissa, kun saat omasta vakuutuksestasi myönteisen korvauspäätöksen ja korvaussumma ylittää omavastuuosuuden.

Mitä teen vahingon sattuessa?

Vahingon sattuessa hae ensin korvaus omasta matkapuhelinvakuutuksestasi. Kun olet saanut vakuutusyhtiöltäsi korvauksen, tee vahinkoilmoitus meille viipymättä vahinkoilmoituslomakkella. Voit tilata vahinkoilmoituslomakkeen myös asiakaspalvelustamme numerosta 09 4270 4000 tai ladata sen printattavaksi tästä. Muista liittää vahinkoilmoituksesi mukaan kopio vakuutuksesi korvauspäätöksestä. Kysymyksissä asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään arkisin klo 9-16 puhelimitse numerossa 09 4270 4000 tai sähköpostitse osoitteessa info@mysafety.fi.