Taloudellinen korvaus

Kodinturva korvaa vakuutuksen omavastuuosuuden, kun vakuutetun vakuutusyhtiö antaa myönteisen korvauspäätöksen, jossa korvaussumma ylittää omavastuuosuuden.

Sopii kaikille vakuutuksille

Vakuutus on yhteensopiva lähes kaikkien vahinkovakuutusten kanssa, eikä ole väliä, mistä vakuutusyhtiöstä oma vakuutus on otettu.

Henkilökohtainen apu

Ammattitaitoiset asiakasneuvojamme auttavat vahingon sattuessa.

VERTAILE SISÄLTÖJÄ JA HINTOJA

Kodinturva Perus

89 €/vuosi

Kodinturva Laaja

129 €/vuosi

Kodinturva Laaja Plus

179 €/vuosi

Mikä on omavastuuosuus?

Kun haluat käyttää vakuutustasi vahingon sattuessa, vakuutusyhtiö vähentää  omavastuuosuutesi vakuutuskorvauksesta. Omavastuuosuus on se osa vakuutuksen korvaamistasta kustannuksista, joka sinun on maksettava itse. Vakuutusyhtiöillä on yleensä erisuuruisia omavastuuosuuksia, joten maksettava summa voi vaihdella sen mukaan, mistä vakuutus on otettu. Korkeampi omavastuuosuus johtaa yleensä pienempiin vakuutusmaksuihin ja päinvastoin.

 

Miksi sinulla pitäisi olla vakuutus omavastuumaksujen varalle?

Lähtökohtaisesti emme suunnittele käyttävämme vakuutusta. Siksi omavastuuosuus voi rasittaa perheen taloutta merkittävästi, jos ennakoimattomia menoja varten ei ole säästetty puskuria. Kun otat vakuutuksen omavastuuosuuksien varalle, maksamme puolestasi omavastuuosuudet, jos käytät vakuutustasi. Näin sinun ei tarvitse huolehtia omavastuumaksuista, joita voi syntyä silloin, kun vähiten odotat. Omavastuuvakuutuksen ottaminen antaa sinulle taloudellista ennustettavuutta, sillä maksat pienen kiinteän summan kuukausittain. Näin vakuutus auttaa sinua silloin, kun tarvitset sitä eniten.

Korvausta jopa 1 000 euroa

 

  • Kiinteälle omaisuudelle sattuneet vahingot – enintään 1 000 euroa vakuutuskautta (12 kk) kohti.
  • Irtaimelle omaisuudelle ja matkapuhelimelle sattuneet vahingot – enintään 500 euroa vakuutuskautta (12 kk) kohti.
  • Vastuu-, oikeusturva-, matkavahingot tai tapaturmat – enintään 500 euroa vakuutuskautta (12 kk) kohti.
  • Muut vakuutukset, esimerkiksi venevakuutus  – enintään 300 euroa.

 

Asiakkaamme kertovat

Mielenrauhaa lapsiperheen arkeen

Kolmen lapsen isä on saanut lasten sairastuessa sairauskulujen omavastuuosuudet kuitattua Kodinturvalla. Vakuutus on kulujen lisäksi vähentänyt myös stressiä, kun hektisessä arjessa on sattunut odottamattomia vahinkoja.

Lue lisää

Vakuutuksen omavastuu ei enää huoleta

Arjen pienet vahingot eivät enää huoleta Hannua – Kodinturvan ansiosta hän on säästänyt lähes 500 euroa omavastuukuluissa.

Näin autoimme Hannua

Janne on parissa vuodessa säästänyt lähes 800 euroa

Janne Oinosen puhelin on hajonnut neljä kertaa. Puhelin on kannattanut viedä korjattavaksi, sillä Kodinturva on kuitannut kotivakuutuksen omavastuuosuuden.

Lue lisää