Tyhjä

0,00 €

Asiakkaamme kertovat

Keräämme jatkuvasti asiakaspalautetta ja kokemuksia mySafetystä asiakkailtamme, ja tälle sivulle olemme koonneet asiakastarinoita

”Laukkuni varastettiin lukitusta pukukaapista."

"Laukkuni varastettiin lukitusta pukukaapista ja säikähtäminen ja sen tajuaminen, että nyt meni tavarat ja rahat ja kortit veti pään aivan tyhjäksi. Toivuttuani, aloin hätäpäissäni miettiä mihin numeroihin nyt pitää soitella ja joka kortti pitää kuolettaa ja soittaa sinne ja tänne, kunnes tajusin, että yksi numero riittää. Avaimet olivat onneksi tallessa takin taskussa, jossa mySafetyn numero oli avaimenperässä ja yksi soitto ja yksi numero riitti helpottamaan oloa kun kriittisimmät kortit sai sillä tavalla kuoletettua. Sillä hetkellä olin iloinen, että olin tehnyt edes sen verran fiksusti, että olin ottanut palvelun käyttöön hieman aikaisemmin.”

Anna, Espoo

”Kuulun niihin ihmisiin, jotka ajattelevat "ettei tämä kuitenkaan satu minulle"."

Oletan aina pitäväni helposti tilanteen hallinnassa omilla voimillani. Nyt kuitenkin jouduin taipumaan universumin tahdolle, kun olin pudottanut avainnippuni johonkin työ-koti-akselille. Kuinka paljon kirosinkaan kadottaessani kolmet eri avaimet, USB-tikun sekä tunnearvokkaan avaimenperän. Ei se loppujen lopuksi vaadi kuin olla ihminen, että onnistuu kadottamaan avaimet - vahingossa tai omaa huolimattomuuttaan. Olin niin iloinen, kun sain puhelun MySafetyltä, että avain on löytänyt perille heille ja että saisin sen postin kautta pian takaisin. Palvelu on henkilökohtaista ja mukavaa. Hauskaahan tässä oli se, etten muistanut palvelun olevan vielä kokeiluajalla tai edes aktiivinen. Oli sanomattakin selvää aktivoida varsinainen palvelu käyttöön.”

Sakari, Jyväskylä

”Kaikin puolin hyvä kokemus ja viikon pelastaja!”

”Kun huomasin viikonloppuyönä kotiin tultuani, että puhelimeni oli hukassa, soitin tyttöystävän puhelimesta mySafetyn sulkunumeroon. Puhelinliittymäni suljettiin ja suunnittelin maanantaina työpäivän jälkeen lähteväni kiertelemään paikkoja, joissa olin käynyt, ja viimekädessä koluamaan löytötavaratoimistot läpi. Mutta onnekseni sain puhelun mySafetyltä. Minulle rekisteröidyllä turvatarralla varustettu kännykkä oli löytynyt. Sain löytäjän suostumuksesta hänen yhteystietonsa ja mySafety maksoi hänelle löytöpalkkion puolestani. Sovin löytäjän kanssa kännykkäni hakemisesta ja sain sen saman tien takaisin. Kaikin puolin hyvä kokemus ja viikon pelastaja! ”

Teemu, Helsinki

”Avaimeni olivat viimein kulkeutuneet sinne, ilmeisesti joku oli ne löytänyt lumen sulettua…"

"Sain vuosi sitten ilmaiseksi käyttööni MySafety -avaimenperän, kun osallistuin Likkojen Lenkille täällä Oulussa. Olen yleensä aika hyvä pitämään tavarat tallessa, enkä oikeastaan uskonut avaimenperän oikeasti tulevan tarpeeseen, mutta kiinnitin sen kuitenkin avaimiini. Ja kuinkas kävikään: uutena vuotena avaimet olivat kuin olivatkin tipahtaneet takin taskusta, kun juoksimme mieheni kanssa pitkin Oulun katuja ehtiäkseni seuraamaan ilotulitusta ajoissa. Harmitti, ja huolestutti, joudummeko ehkä maksamaan vuokra-asunnon lukkojen vaihdosta.Vuokranantajat eivät sitä kuitenkaan onneksi vaatineet, mutta karkuteillä olevien avainten kohtalo mietitytti.Toukokuussa sain tekstiviestin MySafetyltä. Avaimeni olivat viimein kulkeutuneet sinne, ilmeisesti joku oli ne löytänyt lumen sulettua. Oli todella mukava huomata, että palvelu toimii, eikä nyt tarvitse enää miettiä, ovatko kotiavaimemme mahdollisesti jonkun kelmin käsissä, sillä MySafety lähetti ne minulle takaisin kotiin.Halusin ehdottomasti myös jatkaa palvelua, ja sen saikin seuraavaksi kahdeksi vuodeksi alle kahdella kympillä. Milloinkaan kun ei näköjään voi kuitenkaan tietää…"

Kaisa, Oulu

”Sain ammattitaitoista apua vaikeassa tilanteessa ja olen mySafetylle kiitollinen…”

”Kun huomasin, että lompakkoni oli varastettu käsilaukustani Tampereen keskustassa, soitin saman tien mySafetyn sulkunumeroon. En ensihädässä muistanut mitä kaikkia kortteja lompakossani oli ollut ja sovimme, että mySafety sulkisi ensin tärkeimmät ja palaisimme muihin kortteihin hetken päästä. Pian sainkin jo soiton, että tärkeäksi ilmoittamani kortit oli suljettu ja uudet tilattu vanhojen tilalle. Saatoin huokaista helpotuksesta ja keskittyä rauhassa listaamaan muita kadonneita kortteja. Sain ammattitaitoista apua vaikeassa tilanteessa ja olen mySafetylle kiitollinen hyvästä ja toimivasta palvelusta!”

Eeva-Lotta, Tampere

”Soitin kotiini lukkosepän juhannuspäivänä ja hän vaihtoi minulle uudet lukot”

"Olin juhannuksena viettämässä ystävieni kanssa aikaa hiekkarannalla Helsingissä. Lähtiessäni huomasin, että avaimeni sekä puhelimeni olivat kadonneet ja koska oli jo hämärää, en löytänyt niitä enää. Soitin kaverin puhelimesta isännöitsijän avaamaan minulle ovet ja seuraavana päivänä lähdin rannalle etsimään avaimia epätoivoisena, mutta en löytänyt niitä. Tajusin, etten pääse enää kotiin ja piti keksiä jotain nopeasti. Muistin, että minulla oli mySafetyn Kodinturva-vakuutus, johon sisältyy lukkojen vaihto avainten kadotessa. Soitin kotiini lukkosepän juhannuspäivänä ja hän vaihtoi minulle uudet lukot. Sain mySafetyltä korvauksen kaikista lukonvaihtokuluista (350€) heti seuraavan viikon perjantaina, iso kiitos!"

Tommi, Helsinki

”10-vuotiaan poikamme avaimet katosivat merkillisesti kesäloman aluksi…”

"10-vuotiaan poikamme avaimet katosivat merkillisesti kesäloman aluksi kyläilyreissun yhteydessä. Avaimia etsittiin kissojen ja koirien kanssa päivä toisensa jälkeen turhaan. Avaimia ei löytynyt kotoa, ei pihalta, ei isovanhemmilta, ei ystäväperheen luota... Toivo alkoi olla jo mennyt ja meitä harmitti jo valmiiksi, koska nipussa katosi samalla kotiavain, koulun lokeron avain ja kodin varashälyttimen lätkä. Yhtenä päivänä minun kännykkääni oli ilmestynyt hämmästyksekseni tekstiviesti: mySafetylle oli palautunut avaimet, jotka oli merkitty minun omistukseeni! Olin aivan unohtanut, että olin alkuvuodesta saanut kaupasta esittelyssä olleen mySafety-avaimenperän koekäyttöön. Soitin palveluun ja haimme vielä samana päivänä avaimet takaisin, kun lähellä toimistoa asumme. Ei tarvitse kahta kertaa miettiä, jatkammeko sopimusta nyt, kun koeaika on päättymässä - varmasti jatkamme!

Kiitos hyvästä palvelusta!"

Riikka, Helsinki

”…pienen tarran avulla saimme arvokkaan puhelimen takaisin!”

”Olimme etsineet kadonnutta puhelinta jo pitkään ja luopuneet toivosta sen löytymiseksi. Eräänä iltapäivänä sain kuitenkin mySafetylta soiton, että puhelin oli löytynyt siinä olleen turvatarran avulla. Olen todella tyytyväinen palveluun, pienen tarran avulla saimme arvokkaan puhelimen takaisin!”

Tom, Kaarina

”Olin aidosti yllättynyt. Palvelu joka oikeasti toimii!”

”Olin aamulla lähtenyt ulkoiluttamaan koiraani. En ollut varma olinko jättänyt avaimet kotiin vai olivatko ne tippuneet, joten hain vara-avaimet. En aluksi muistanut, että minullahan on se mySafetyn avaimenperä. Soitin sinne teille ja asiakaspalvelu kirjasi avaimet kadonneiksi. Parin päivän päästä tulikin puhelu, että ne olivat löytyneet, ja avaimet tulivat postissa muutamassa päivässä. Olin aidosti yllättynyt. Palvelu joka oikeasti toimii!”

Henna, Helsinki