VALVONTA

Varoitamme sinua jo ennen kuin identiteettivarkaus ehtii tapahtua, jos olet aktivoinut valvontapalvelun. Viestimme sinulle nopeasti, jos havaitsemme, että tietosi ovat vaarassa joutua vääriin käsiin (tekstiviestit). Tietoja valvotaan sekä julkisessa verkossa että salatuissa deep webissä ja darknetissä.

TUKIPALVELU

Autamme omaehtoisen luottokiellon asettamisessa, virheellisten tietojen oikaisemisessa ja luottotietojen palauttamisessa. Autamme kiistämään ne laskut ja luotot, jotka on otettu identiteettivarkauden yhteydessä.

VAHINGONKORVAUS

Korvaus identiteettivarkauteen liittyvistä taloudellisista menetyksistä on enimmillään 20 000 € ilman omavastuuta.

Norm. 9,90 €/kk (118,80 €/vuosi)

0 €/3 kk

Tutustumistarjous koskee vain uusia asiakkaita. | Kampanja on voimassa 31.03.2020 asti. | Vakuutuksenottajan tulee olla 18-vuotias. | Vakuutus päättyy automaattisesti 3 kk jälkeen.

Onko sinulla kysyttävää?

Ole yhteydessä asiakaspalveluumme puh. 09-4270 4000 (ark. 9-16) tai info@mysafety.fi

Esite

Esite

Tuotekuvaus

Identiteettivakuutuksen tuotekuvaus

Ennakkotiedot

Identiteettivakuutuksen ennakkotiedot

Identiteettivakuutus vakuutusehdot

Identiteettivakuutus vakuutusehdot 09/2019

Yleiset vakuutusehdot

Yleiset vakuutusehdot

mySafetyn asiantuntijat ovat olleet minulle korvaamaton apu asian selvittelyssä. Heihin olen voinut tukeutua tiukan paikan tullen. Rikosilmoituksen lisäksi tein myös omaehtoisen luottokiellon, jotta nimissäni ei enää pystyttäisi tekemään tilauksia verkkokaupoista

Juhani

Usein kysytyt kysymykset

Mitä identiteettivarkaus tarkoittaa?

Identiteettivarkaus tarkoittaa toisen ihmisen henkilötietojen, kuten nimen, osoitteen tai puhelinnumeron oikeudetonta käyttöä. Pelkästään henkilötunnuksen joutuminen vääriin käsiin voi johtaa identiteettivarkauteen. Identiteettivarkaudesta voi koitua uhrille merkittävää haittaa, taloudellista vahinkoa, ahdistusta ja turvattomuuden tunnetta. Identiteettivarkauden seuraukset voivat olla pitkäkestoisia ja selvittämistyöhön voi kulua paljon aikaa. Selvitystyöhön voi tarvita myös asiantuntijan apua.

Mitä Identiteettivakuutus korvaa?

Identiteettivakuutus korvaa identiteettivarkaudesta koituvia taloudellisia vahinkoja aina 20 000 euroon asti vakuutuskautta kohti. Lisäksi vakuutukseen kuuluu monitorointipalvelu, joka valvoo henkilötietojasi internetissä, sekä varkauden sattuessa henkilökohtainen tuki ja käytännön apu ongelman ratkaisemiseen.

Miten valvontapalvelu käytännössä toimii?

Monitorointipalvelu valvoo tietojasi sekä julkisessa internet-verkossa että rikollisten suosimissa anonyymeissä, salaisissa vertaisverkoissa. Salaiset vertaisverkot tai ns. pimeät verkot ovat usein varastettujen identiteettitietojen kauppafoorumeita.

Palvelu toimii automaattisesti skannaamalla antamiasi henkilötietoja ja sähköpostiosoitteita suurista tietomassoista automatisoitujen robottien ja palkattujen henkilöiden avulla. Hälytystasoja on kolme: matala, keskitasoinen ja korkea.

Jos havaitsemme, että henkilötietosi ovat vaarassa joutua vääriin käsiin, olemme sinuun yhteydessä heti ja neuvomme, miten toimia. Asiakkaana voit myös itse kirjautua monitorointipalvelun hallintaportaaliin, josta näet suoraan, minkälaisia toimenpiteitä suosittelemme kunkin hälytyksen osalta.

Miten saan valvontapalvelun aktivoitua?

Kun olet tilannut Identiteettivakuutuksen, saat valvontapalvelun aktivointilinkin ja ohjeet sähköpostiisi. Seuraa viestissä olevia ohjeita ja luo palveluun salasana. Palvelu seuraa automaattisesti henkilötunnustasi ja voit lisätä palveluun kaikki sähköpostiosoitteesi, joita haluat palvelun seuraavan. Valvontapalvelu toimii osoitteessa myalert.mysafety.fi ja vaatii aktivoinnin toimiakseen. Sähköpostisoitteesi ja aktivointivaiheessa luomasi salasana toimivat valvontapalvelun käyttäjätunnuksina. 

Mikäli et ole saanut valvontapalvelun aktivointiviestiä sähköpostiisi, tarkistathan roskapostikansion ja olethan tarvittaessa yhteydessä asiakaspalveluumme.

Mitä tapahtuu maksuttoman kauden jälkeen?

Maksuton kokeilujakso päättyy automaattisesti kolmen kuukauden jälkeen, eikä se velvoita jatkotilaukseen. Olemme sinuun yhteydessä ennen maksuttoman jakson päättymistä.