VALVONTA

Varoitamme sinua jo ennen kuin identiteettivarkaus ehtii tapahtua, jos olet aktivoinut ID-Alarm-palvelun. Viestimme sinulle nopeasti, jos havaitsemme, että tietosi ovat vaarassa joutua vääriin käsiin (tekstiviestit). Tietoja valvotaan sekä julkisessa verkossa että salatuissa deep webissä ja darknetissä.

TUKIPALVELU

Autamme omaehtoisen luottokiellon asettamisessa, virheellisten tietojen oikaisemisessa ja luottotietojen palauttamisessa. Autamme kiistämään ne laskut ja luotot, jotka on otettu identiteettivarkauden yhteydessä.

VAHINGONKORVAUS

Korvaus identiteettivarkauteen liittyvistä taloudellisista menetyksistä on enimmillään 20 000 € ilman omavastuuta.

Norm. 9,90 €/kk (118,80 €/vuosi)

0 €/3 kk

Tutustumistarjous koskee vain uusia asiakkaita. | Kampanja on voimassa 31.12.2019 asti. | Vakuutuksenottajan tulee olla 18-vuotias. | Vakuutus päättyy automaattisesti 3 kk jälkeen.

TOIMITUSEHDOT

mySafety Oy (y-tunnus 2146117-2) myy vakuutuksia, palveluita ja tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Palveluiden ja vakuutuksien hinnat sisältävät arvonlisä- ja vakuutusveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

 

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Tutustu henkilötietojen käsittelyperiaatteisiin.

 

TOIMITUSAIKA JA -KULUT

Tilauksen materiaalit toimitetaan postitse noin viikon sisällä tilauksesta. Toimituskulut sisältyvät palvelun hintaan. mySafety ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

 

MAKSAMINEN

Mikäli olet vakuutettu yrityksen kautta tai sinulla on maksuton kokeilukausi, voit jättää tämän kohdan huomiotta. 
Verkkokauppatilauksen maksutapana on lasku. Lue lisää laskutuksesta. Ellei maksua suoriteta eräpäivään mennessä, perimme perintälain (1999/513) mukaisen muistutusmaksun sekä korkolain mukaisen viivästyskoron. Tästä sopimuksesta aiheutuva kulujen perintä voidaan siirtää kolmannelle osapuolelle.

 

TILAUS- JA MAKSUVAHVISTUS

Onnistuneen tilauksen jälkeen tilaajan sähköpostiin lähetetään tilausvahvistus. Sähköisen vahvistusviestin lähettäminen edellyttää, että asiakas syöttää sähköpostiosoitteen tilauksen yhteydessä. 
Ensimmäinen lasku toimitetaan asiakkaalle postitse. Asiakas voi halutessaan vaihtaa e-laskutukseen omassa verkkopankissaan.

 

PERUUTUS- JA IRTISANOMISOIKEUS

Tuotekohtaiset peruutus- ja irtisanomistiedot löytyvät palvelusopimusehdoista ja mySafetyn yleisistä vakuutusehdoista
Vakuutukset tulee aina irtisanoa kirjallisesti. Irtisanomisen voi tehdä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@mysafety.fi tai lähettämällä kirjeen osoitteeseen mySafety Oy, PL 5360, 00511 Helsinki. 
Palveluissa noudatamme Suomen kuluttajansuojalain mukaista 14 päivän peruutusoikeutta. Mikäli sinulla on kysyttävää palvelun peruuttamisesta, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse 09 4270 4000 tai sähköpostilla info@mysafety.fi. 

Voimassa 29.09.2019 alkaen.

Tiedot suojataan ja salataan SSL-varmenteella.
Lue henkilötietojen käsittelyperiaatteet.

Onko sinulla kysyttävää?

Ole yhteydessä asiakaspalveluumme puh. 09-4270 4000 (ark. 9-16) tai info@mysafety.fi

Esite

Esite

Tuotekuvaus

Tuotekuvaus

Ennakkotiedot

Ennakkotiedot

Identiteettivakuutus vakuutusehdot

Identiteettivakuutus vakuutusehdot 09/2019

Yleiset vakuutusehdot

Yleiset vakuutusehdot 09/2019

Usein kysytyt kysymykset

Mitä identiteettivarkaus tarkoittaa?

Identiteettivarkaus tarkoittaa toisen henkilön henkilötietojen, kuten nimen, osoitteen tai puhelinnumeron oikeudetonta käyttöä. Pelkästään henkilötunnuksen joutuminen vääriin käsiin voi johtaa identiteettivarkauteen. Identiteettivarkaudesta voi koitua uhrille paljon harmia ja vaikeuksia, pitkäaikaista taloudellista vahinkoa, ahdistusta ja turvattomuuden tunnetta. Identiteettivarkauden seuraukset voivat olla pitkäkestoisia, selvittämistyöhön voi kulua paljon aikaa ja tähän voi tarvita myös apua.

Mitä Identiteettivakuutus korvaa?

Identiteettivakuutus korvaa identiteettivarkaudesta koituvia taloudellisia vahinkoja aina 20 000 € asti. Lisäksi vakuutukseen kuuluu tukipalvelu ja ID-Alarm-palvelu, joka valvoo tietojasi internetissä.

Miten ID-Alarm käytännössä toimii?

ID-Alarm-palvelu valvoo tietojasi sekä julkisessa internet-verkossa, että rikollisten suosimissa anonyymeissä, salaisissa vertaisverkoissa, jotka ovat usein varastettujen identiteettitietojen kauppafoorumeita. Palveluun kirjataan 2 sähköpostiosoitetta ja henkilötunnus. Jos havaitsemme, että henkilötietosi ovat vaarassa joutua vääriin käsiin, lähetämme sinulle siitä heti tiedon ja ohjeet jatkotoimenpiteistä. 

Varoitukset luokitellaan kolmeen luokkaan: matala, keskitasoinen ja korkea. Kirjautumalla portaaliin asiakas näkee myös suositellut toimintaohjeet kustakin varoituksesta.

Miten palvelu skannaa tietoja?

Palvelu käyttää automatisoituja robotteja ja palkattuja henkilöitä, jotka etsivät suurista tietomassoista annettuja tietoja.

Ota Identiteettivakuutus maksutta käyttöösi

Tilaa nyt