VALVONTA

Varoitamme sinua jo ennen kuin identiteettivarkaus ehtii tapahtua, jos olet aktivoinut ID-Alarm-palvelun. Viestimme sinulle nopeasti, jos havaitsemme, että tietosi ovat vaarassa joutua vääriin käsiin (tekstiviestit). Tietoja valvotaan sekä julkisessa verkossa että salatuissa deep webissä ja darknetissä.

TUKIPALVELU

Autamme omaehtoisen luottokiellon asettamisessa, virheellisten tietojen oikaisemisessa ja luottotietojen palauttamisessa. Autamme kiistämään ne laskut ja luotot, jotka on otettu identiteettivarkauden yhteydessä.

VAHINGONKORVAUS

Korvaus identiteettivarkauteen liittyvistä taloudellisista menetyksistä on enimmillään 20 000 € ilman omavastuuta.

Norm. 9,90 €/kk (118,80 €/vuosi)

0 €/3 kk

Tutustumistarjous koskee vain uusia asiakkaita. | Kampanja on voimassa 25.8.2019 asti. | Vakuutuksenottajan tulee olla 18-vuotias. | Vakuutus päättyy automaattisesti 3 kk jälkeen.

Onko sinulla kysyttävää?

Ole yhteydessä asiakaspalveluumme puh. 09-4270 4000 (ark. 9-16) tai info@mysafety.fi

Esite

Esite

Tuotekuvaus

Tuotekuvaus

Ennakkotiedot

Ennakkotiedot

Identiteettivakuutus vakuutusehdot

Identiteettivakuutus vakuutusehdot 09/2019

Yleiset vakuutusehdot

Yleiset vakuutusehdot 09/2019

Usein kysytyt kysymykset

Mitä identiteettivarkaus tarkoittaa?

Identiteettivarkaus tarkoittaa toisen henkilön henkilötietojen, kuten nimen, osoitteen tai puhelinnumeron oikeudetonta käyttöä. Pelkästään henkilötunnuksen joutuminen vääriin käsiin voi johtaa identiteettivarkauteen. Identiteettivarkaudesta voi koitua uhrille paljon harmia ja vaikeuksia, pitkäaikaista taloudellista vahinkoa, ahdistusta ja turvattomuuden tunnetta. Identiteettivarkauden seuraukset voivat olla pitkäkestoisia, selvittämistyöhön voi kulua paljon aikaa ja tähän voi tarvita myös apua.

Mitä Identiteettivakuutus korvaa?

Identiteettivakuutus korvaa identiteettivarkaudesta koituvia taloudellisia vahinkoja aina 20 000 € asti. Lisäksi vakuutukseen kuuluu tukipalvelu ja ID-Alarm-palvelu, joka valvoo tietojasi internetissä.

Miten ID-Alarm käytännössä toimii?

ID-Alarm-palvelu valvoo tietojasi sekä julkisessa internet-verkossa, että rikollisten suosimissa anonyymeissä, salaisissa vertaisverkoissa, jotka ovat usein varastettujen identiteettitietojen kauppafoorumeita. Palveluun kirjataan 2 sähköpostiosoitetta ja henkilötunnus. Jos havaitsemme, että henkilötietosi ovat vaarassa joutua vääriin käsiin, lähetämme sinulle siitä heti tiedon ja ohjeet jatkotoimenpiteistä. 

Varoitukset luokitellaan kolmeen luokkaan: matala, keskitasoinen ja korkea. Kirjautumalla portaaliin asiakas näkee myös suositellut toimintaohjeet kustakin varoituksesta.

Miten palvelu skannaa tietoja?

Palvelu käyttää automatisoituja robotteja ja palkattuja henkilöitä, jotka etsivät suurista tietomassoista annettuja tietoja.

Ota Identiteettivakuutus maksutta käyttöösi

Tilaa nyt