Valvonta, avunanto ja selvitystyö

Valvomme yrityksesi tietoja ja autamme oikaisemaan virheelliset tiedot. Riitautamme puolestasi petoksen seurauksena syntyneet maksuvaatimukset, ja suoritamme yrityskaappauksen ja petoksen laajuuden selvityksen.

Myyjän turva

Kattaa maksamatta jätetyn laskun, kun ostoksen on tehnyt yksityishenkilö toisen henkilön tiedoilla.

Taloudelliset vahingot, Korttiturva ja luvattomat tiliveloitukset

Jos yritys kärsii taloudellista tappiota yrityskaappauksen tai petoksen seurauksena, korvaamme taloudellisen tappion. Jos ulkopuolinen on käyttänyt yrityksen maksukorttia luvatta, korvaamme luvattomista tiliveloituksista tai tililtäotoista aiheutuneet taloudelliset vahingot.

Norm. 398 €/vakuutuskausi

298

Vakuutuskausi 12 kk | Vakuutuksenottajan tulee olla 18-vuotias. | Tarjous voimassa 16.6.2019 asti. | Kampanjahinta on voimassa ensimmäisen vakuutuskauden.

Toimitusehdot
mySafety Oy (y-tunnus 2146117-2) myy vakuutuksia, palveluita ja tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Palveluiden ja vakuutuksien hinnat sisältävät arvonlisä- ja vakuutusveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Henkilötietojen käsittely
Tutustu henkilötietojen käsittelyperiaatteisiin.

Toimitusaika ja -kulut
Tilauksen materiaalit toimitetaan postitse noin viikon sisällä tilauksesta. Toimituskulut sisältyvät palvelun hintaan. mySafety ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

Maksaminen
Mikäli olet vakuutettu yrityksen kautta tai sinulla on maksuton kokeilukausi, voit jättää tämän kohdan huomiotta.
Verkkokaupassa voidaan maksaa tilaus laskulla ja joissakin tapauksissa Paytrailin verkkopankki- tai luottokorttimaksulla. Lue lisää maksutavoista. Ellei maksua suoriteta eräpäivään mennessä, perimme perintälain (1999/513) mukaisen muistutusmaksun sekä korkolain mukaisen viivästyskoron. Tästä sopimuksesta aiheutuva kulujen perintä voidaan siirtää kolmannelle osapuolelle.

Tilaus- ja maksuvahvistus
Onnistuneen tilauksen jälkeen tilaajan sähköpostiin lähetetään tilausvahvistus. Sähköisen vahvistusviestin lähettäminen edellyttää, että asiakas syöttää sähköpostiosoitteen tilauksen yhteydessä. Tilausvahvistus/lasku liitetään palvelulähetykseen, mikäli asiakas on valinnut maksutavaksi laskutuksen.
Mikäli olet valinnut maksutavaksi Paytrailin verkkopankki- ja luottokorttimaksun, saat lisäksi Paytrail Oyj:ltä maksuvahvistuksen, jossa on kerrottu maksun summa, maksutunnus sekä päivämäärä. Ole yhteydessä Paytrailiin (020 718 1830 / asiakaspalvelu@paytrail.com) mikäli sinulla herää kysyttävää maksutapahtumaan liittyvissä asioissa.

Peruutus- ja irtisanomisoikeus
Tuotekohtaiset peruutus- ja irtisanomistiedot löytyvät palvelusopimusehdoista ja mySafetyn yleisistä vakuutusehdoista.
Vakuutukset tulee aina irtisanoa kirjallisesti. Irtisanomisen voi tehdä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@mysafety.fi tai lähettämällä kirjeen osoitteeseen mySafety Oy, PL 5360, 00511 Helsinki.
Palveluissa noudatamme Suomen kuluttajansuojalain mukaista 14 päivän peruutusoikeutta. Mikäli sinulla on kysyttävää palvelun peruuttamisesta, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse 09 4270 4000 tai sähköpostilla info@mysafety.fi.

Voimassa 13.03.2019 alkaen.

Tiedot suojataan ja salataan SSL-varmenteella.
Lue henkilötietojen käsittelyperiaatteet.

Onko sinulla kysyttävää?

Ole yhteydessä asiakaspalveluumme arkisin klo 9-16 puh. 09 4270 4000 tai yrityspalvelu@mysafety.fi

Esite

Esite

Vakuutusehdot

Vakuutusehdot

Yleiset yritysvakuutusehdot

Yleiset yritysvakuutusehdot

Katso videolta Mian tarina, kuinka hänen yritys joutui identiteettivarkauden kohteeksi ja miten asia selvisi.