Status message

Asiakaspalvelumme on kiinni juhannusaaton pe 21.6.2024. Palvelemme teitä taas maanantaina 24.6.2024. Hyvää juhannusta!

Tietojen monitorointi 24/7

Palvelu monitoroi henkilötunnustasi ja rajattoman määrän sähköpostiosoitteitasi julkisessa sekä pimeässä verkossa.

Hälytys ja toimintaohjeet

Palvelu hälyttää välittömästi, jos se havaitsee tietojesi joutuneen vääriin käsiin ja lähettää sinulle selkeät toimintaohjeet.

Henkilökohtainen apu

Asiantuntijamme auttavat sinua, jos joudut identiteettivarkauden uhriksi ja mm. kiistävät identiteettivarkauteen liittyvät laskut ja luotot puolestasi

TUTKITTUA TIETOA IDENTITEETTIVARKAUKSISTA Identiteettivarkaudet ovat nopeiten kasvava rikollisuuden muoto. Viimeisen 12 kuukauden aikana joka seitsemäs suomalainen on joutunut identiteettivarkausyrityksen uhriksi. Lue lisää osoitteesta mysafety.fi/identiteettivarkaus

Ennaltaehkäise identiteettivarkaus maksutta

Identiteetin monitorointipalvelu

Identiteetin monitorointipalvelu monitoroi henkilötietosi verkossa 24/7. Palvelu monitoroi henkilötunnustasi ja rajattoman määrän sähköpostiosoitteitasi sekä julkisessa että pimeässä verkossa. Palvelu hälyttää välittömästi, jos se havaitsee tietojesi mahdollisesti joutuneen vääriin käsiin. 

Turku Energian asiakkaana saat nyt Identiteetin monitorointipalvelun maksutta kuudeksi kuukaudeksi käyttöösi. Maksuttoman kauden jälkeen, palvelu päättyy automaattisesti.

Norm. 69 €/ vuosi

0 € / 6 kk

Tarjous voimassa toistaiseksi Turku Energian asiakkaille. Palvelun voi irtisanoa kirjallisesti milloin tahansa. Asiakkaan tulee olla täysi-ikäinen.

Onko sinulla kysyttävää?

Ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

MySafety on Finanssivalvonnan vakuutusedustajarekisteriin rekisteröity vakuutusasiamies. Edustamme Suomessa Tryg Forsikringia ja Help Forsikringia.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä Identiteetin monitorointipalvelu on?

Identiteetin monitorointipalvelu on palvelu, joka ennaltaehkäisee identiteettivarkauksia monitoroimalla tietosi verkossa 24/7. Palveluun kuuluu henkilötunnuksen ja sähköpostiosoitteiden monitorointipalvelu sekä henkilökohtainen tuki aiheettomien laskujen ja luottojen kiistämiseen sekä luottokiellon asettamiseen.

Mikäli haluat myös taloudellista turvaa, suosittelemme sinua tutustumaan Identiteettivakuutukseemme, joka sisältää edellä mainittujen lisäksi myös vakuutusominaisuuden ja korvaa identiteettivarkaudesta aiheutuneita taloudellisia kuluja ilman omavastuuta 20 000 euroon asti vakuutuskautta (12 kk) kohden. 

Miksi Identiteetin monitorointipalvelun ottaminen kannattaa?

Identiteettivarkaudet ovat maailmanlaajuisesti nopeimmin kasvava rikollisuuden muoto. Identiteettivarkauden kohteeksi on tutkimuksemme mukaan joutunut jo noin 357 000 suomalaista ja heistä noin 125 000 kohdalla identiteettivarkaus myös onnistui. Identiteettivarkaus voi tapahtua milloin ja kenelle tahansa – taustoista tai omien tietojen tarkasta varjelusta huolimatta. Identiteetin monitorointipalvelun avulla voit ennaltaehkäistä identiteettivarkauden ja saat heti tiedon ja toimintaohjeet, jos tietosi ovat vuotaneet verkkoon. Identiteetin monitorointipalveluun kuuluu lisäksi henkilökohtainen tuki, joka auttaa sinua, jos ennaltaehkäisevistä toimenpiteistä huolimatta joudut identiteettivarkauden uhriksi.

Miten Identiteetin monitorointipalvelu käytännössä toimii?

Identiteetin monitorointipalvelu valvoo tietojasi sekä julkisessa internet-verkossa että rikollisten suosimissa anonyymeissä, salaisissa vertaisverkoissa. Salaiset vertaisverkot tai ns. pimeät verkot ovat usein varastettujen identiteettitietojen kauppafoorumeita.

Palvelu toimii automaattisesti skannaamalla antamiasi henkilötietoja ja sähköpostiosoitteita suurista tietomassoista automatisoitujen robottien ja palkattujen henkilöiden avulla. Hälytystasoja on kolme: matala, keskitasoinen ja korkea.

Jos havaitsemme, että henkilötietosi ovat vaarassa joutua vääriin käsiin, olemme sinuun välittömästi yhteydessä ja neuvomme, miten toimia. Asiakkaanamme voit myös itse kirjautua monitorointipalvelun hallintaportaaliin, josta näet suoraan, minkälaisia toimenpiteitä suosittelemme kunkin hälytyksen osalta.

Miten aktivoin Identiteetin monitorointipalvelun?

Kun olet tilannut Identiteetin monitorointipalvelun, saat aktivointilinkin ja ohjeet sähköpostiisi. Seuraa viestissä olevia ohjeita ja luo palveluun salasana. Palvelu monitoroi automaattisesti henkilötunnustasi. Lisäksi voit lisätä palveluun kaikki sähköpostiosoitteesi, joita haluat sen monitoroivan. Monitorointipalvelu toimii osoitteessa myalert.mysafety.fi ja vaatii aktivoinnin toimiakseen. Sähköpostisoitteesi ja aktivointivaiheessa luomasi salasana toimivat valvontapalvelun käyttäjätunnuksina. 

Mikäli et ole saanut monitorointipalvelun aktivointiviestiä sähköpostiisi, tarkistathan roskapostikansion. Tarvittaessa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Mitä tapahtuu maksuttoman kauden jälkeen?

Maksuttoman kuuden kuukauden jälkeen Identiteetin monitorointipalvelu päättyy automaattisesti. Jos haluat jatkaa tilausta, voit tilata jatkuvan tilauksen täältä

mySafety Oy

MySafety on paikallisesti palveleva ihmisen ja yrityksen turva verkon rikoksia vastaan. Tarjoamme Suomen kattavimmat vakuutuspalvelut verkossa tapahtuvien rikosten ennaltaehkäisyyn ja seurausten minimoimiseen. Palvelumme sisältää vakuutusten lisäksi myös monitorointi- ja konsultointipalvelut sekä käytännön apua ongelmien ratkaisemiseen. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Vallilassa ja Kuopiossa ja asiakkaitamme palvelee noin 50 asiantuntijaa. Konsernin pääkonttori on Ruotsissa, jossa yritys on toiminut vuodesta 1999. Suomessa olemme toimineet vuodesta 2008.