Tietojen monitorointi 24/7

Palvelu monitoroi henkilötunnusta ja rajattoman määrän sähköpostiosoitteitasi julkisessa sekä pimeässä verkossa.

Välitön hälytys ja toimintaohjeet

Palvelu hälyttää välittömästi, jos se havaitsee tietojesi joutuneen vääriin käsiin ja lähettää sinulle selkeät toimintaohjeet tekstiviestitse tai sähköpostitse.

Henkilökohtainen apu

Asiantuntijamme auttavat sinua, jos joudut identiteettivarkauden uhriksi. Autamme virheellisten tietojen oikaisemisessa ja luottotietojen palauttamisessa sekä kiistämme laskut ja luotot, jotka on otettu identiteettivarkauden yhteydessä.

IDENTITEETTIVARKAUDET OVAT MAAILMANLAAJUISESTI NOPEIMMIN KASVAVA RIKOLLISUUDEN MUOTO

Olemme mySafetylla tutkineet identiteettivarkauksia vuodesta 2015. Identiteettivarkaus on helppo tehtailla muutamalla tiedonjyvällä, ja se voi johtaa taloudellisiin vahinkoihin sekä monen vuoden selvitystyöhön. Identiteettivarkauden seuraukset voivat olla pitkäkestoisia, selvittämistyöhön voi kulua paljon aikaa ja tähän voi myös tarvita asiantuntijan apua.

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

Mikä Identiteetin monitorointipalvelu on?

Identiteetin monitorointipalvelu on palvelu, joka ennaltaehkäisee identiteettivarkauksia monitoroimalla tietosi verkossa 24/7. Palveluun kuuluu henkilötunnuksen ja sähköpostiosoitteiden monitorointipalvelu sekä henkilökohtainen tuki aiheettomien laskujen ja luottojen kiistämiseen sekä luottokiellon asettamiseen.

Mikäli haluat myös taloudellista turvaa, suosittelemme sinua tutustumaan Identiteettivakuutukseemme, joka sisältää edellä mainittujen lisäksi myös vakuutusominaisuuden ja korvaa identiteettivarkaudesta aiheutuneita taloudellisia kuluja ilman omavastuuta 20 000 euroon asti vakuutuskautta (12 kk) kohden. 

Miksi Identiteetin monitorointipalvelun ottaminen kannattaa?

Identiteettivarkaudet ja erityisesti niiden yritykset ovat lisääntyneet Suomessa ja maailmalla merkittävästi viime vuosina. Edellisen 12 kuukauden aikana yli puoli miljoonaa suomalaista joutui identiteettivarkausyrityksen kohteeksi. Identiteetin monitorointipalvelun avulla voit ennaltaehkäistä identiteettivarkauden ja saat heti tiedon ja toimintaohjeet, jos tietosi ovat vuotaneet verkkoon. Identiteetin monitorointipalveluun kuuluu lisäksi henkilökohtainen tuki, joka auttaa sinua, jos ennaltaehkäisevistä toimenpiteistä huolimatta joudut identiteettivarkauden uhriksi.

Kuinka paljon Identiteetin monitorointipalvelu maksaa?

Identiteetin monitorointipalvelun hinta on 69 euroa vuodessa.

Miten Identiteetin monitorointipalvelu käytännössä toimii?

Identiteetin monitorointipalvelu valvoo tietojasi sekä julkisessa internet-verkossa että rikollisten suosimissa anonyymeissä, salaisissa vertaisverkoissa. Salaiset vertaisverkot tai ns. pimeät verkot ovat usein varastettujen identiteettitietojen kauppafoorumeita.

Palvelu toimii automaattisesti skannaamalla antamiasi henkilötietoja ja sähköpostiosoitteita suurista tietomassoista automatisoitujen robottien ja palkattujen henkilöiden avulla. Hälytystasoja on kolme: matala, keskitasoinen ja korkea.

Jos havaitsemme, että henkilötietosi ovat vaarassa joutua vääriin käsiin, olemme sinuun välittömästi yhteydessä ja neuvomme, miten toimia. Asiakkaanamme voit myös itse kirjautua monitorointipalvelun hallintaportaaliin, josta näet suoraan, minkälaisia toimenpiteitä suosittelemme kunkin hälytyksen osalta.

Miten aktivoin Identiteetin monitorointipalvelun?

Kun olet tilannut Identiteetin monitorointipalvelun, saat aktivointilinkin ja ohjeet sähköpostiisi. Seuraa viestissä olevia ohjeita ja luo palveluun salasana. Palvelu monitoroi automaattisesti henkilötunnustasi. Lisäksi voit lisätä palveluun kaikki sähköpostiosoitteesi, joita haluat sen monitoroivan. Monitorointipalvelu toimii osoitteessa myalert.mysafety.fi ja vaatii aktivoinnin toimiakseen. Sähköpostisoitteesi ja aktivointivaiheessa luomasi salasana toimivat valvontapalvelun käyttäjätunnuksina. 

Mikäli et ole saanut monitorointipalvelun aktivointiviestiä sähköpostiisi, tarkistathan roskapostikansion. Tarvittaessa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.