Taloudellinen korvaus

Kodinturva korvaa vakuutuksen omavastuuosuuden, kun vakuutetun vakuutusyhtiö antaa myönteisen korvauspäätöksen, jossa korvaussumma ylittää omavastuuosuuden.

Sopii kaikille vakuutuksille

Vakuutus on yhteensopiva lähes kaikkien vakuutusten kanssa, eikä ole väliä, mistä vakuutusyhtiöstä oma vakuutus on otettu.

Henkilökohtainen apu

Ammattitaitoiset asiakasneuvojamme auttavat vahingon sattuessa.

ASIAKASTARINA: ARJEN PIENET VAHINGOT JA VAKUUTUKSEN OMAVASTUU EIVÄT ENÄÄ HUOLETA Silmälasit ja tietokoneet eivät aina pysy ehjinä arjen tiimellyksessä. Vaikka rikkoutuneet esineet menisivät vakuutuksen piikkiin, jää omalle kohdalle maksettavaksi usein vielä vakuutuksen omavastuu.– Kodinturvan ansiosta hän on säästänyt lähes 500€.

Lue Hannun tarina

Norm. 12,90 €/kk (154,80 €/vuosi)

9,90

Tarjous on voimassa vain uusille Kodinturva-asiakkaille 12 kk ajan, jonka jälkeen tilaus jatkuu normaalihintaisena. Vakuutuksen voi irtisanoa kirjallisesti milloin tahansa. Vakuutuksenottajan tulee olla täysi-ikäinen.

Tarvitsemme henkilötunnuksesi, jotta voimme varmistaa henkilöllisyytesi ja osoitetietosi väestötietorekisteristä. Tietosi rekisteröidään vasta, kun olet vahvistanut tilauksen tunnistautumalla.

TOIMITUSEHDOT

mySafety Oy (y-tunnus 2146117-2) myy vakuutuksia, palveluita ja tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Palveluiden ja vakuutuksien hinnat sisältävät arvonlisä- ja vakuutusveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. 

 

Henkilötietojen käsittely

Tutustu henkilötietojen käsittelyperiaatteisiin

 

Toimitusaika ja -kulut

Tilauksen materiaalit toimitetaan postitse noin viikon sisällä tilauksesta. Toimituskulut sisältyvät palvelun hintaan. MySafety ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. 

 

Maksaminen

Mikäli olet vakuutettu yrityksen kautta tai sinulla on maksuton kokeilukausi, voit jättää tämän kohdan huomiotta. 

Verkkokauppatilauksen maksutapana on lasku. Paperilaskutuslisä on 1,90 €/lasku ja voit halutessasi aktivoida maksuttoman e-laskutuksen käyttöön omassa verkkopankissasi. Lue lisää laskutuksesta. Ellei maksua suoriteta eräpäivään mennessä, perimme perintälain (1999/513) mukaisen muistutusmaksun sekä korkolain mukaisen viivästyskoron. Tästä sopimuksesta aiheutuva kulujen perintä voidaan siirtää kolmannelle osapuolelle.  

 

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen tilaajan sähköpostiin lähetetään tilausvahvistus. Sähköisen vahvistusviestin lähettäminen edellyttää, että asiakas syöttää sähköpostiosoitteen tilauksen yhteydessä. Ensimmäinen lasku toimitetaan asiakkaalle postitse. Asiakas voi halutessaan vaihtaa e-laskutukseen omassa verkkopankissaan.

 

Peruutus- ja irtisanomisoikeus 

Tuotekohtaiset peruutus- ja irtisanomistiedot löytyvät palvelusopimusehdoista ja mySafetyn yleisistä vakuutusehdoista.

Vakuutukset tulee aina irtisanoa kirjallisesti. Irtisanomisen voi tehdä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@mysafety.fi tai lähettämällä kirjeen osoitteeseen mySafety Oy, PL 5360, 00511 Helsinki. 

Palveluissa noudatamme Suomen kuluttajansuojalain mukaista 14 päivän peruutusoikeutta. Mikäli sinulla on kysyttävää palvelun peruuttamisesta, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse 09 4270 4000 tai sähköpostilla info@mysafety.fi

VOIMASSA 4.1.2021 ALKAEN

Tiedot suojataan ja salataan SSL-varmenteella.
Lue henkilötietojen käsittelyperiaatteet.

Onko sinulla kysyttävää?

Ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

MySafety on Finanssivalvonnan vakuutusedustajarekisteriin rekisteröity vakuutusasiamies. Edustamme Suomessa Tryg Forsikringia ja Help Forsikringia.

Tuotekuvaus

Kodinturva Laaja Plus tuotekuvaus

Kodinturva Laaja Plus

Vakuutusehdot

Ennakkotiedot

Ennakkotiedot

Yleiset sopimusehdot

Yleiset sopimusehdot

Usein kysytyt kysymyset

Mikä Kodinturva Laaja Plus on?

Kodinturva Laaja Plus korvaa sinulle kotivakuutuksesi omavastuuosuudet kiinteälle ja irtaimelle omaisuudelle sattuneissa vahingoissa. Lisäksi Kodinturva Laaja Plus korvaa sinulle kotivakuutukseesi kuuluvat vastuu-, oikeusturva-, päällekarkaus-, tapaturma- ja matkustamisvahinkojen omavastuuosuudet. 

Kodinturva Laaja Plus korvaa omavastuuosuudet kotivakuutuksen lisäksi myös muihin vakuutuksiin kuuluvista vahingoista, pois lukien moottoriajoneuvovakuutukset. 

Miksi Kodinturvan ottaminen kannattaa?

Vaikka vakuutus korvaa kattavasti erilaisia vahinkoja, jää itselle usein vielä maksettavaksi vakuutuksen omavastuuosuus. Kodinturva vähentää omavastuuosuuden vakuutuksestasi. Vakuutus on yhteensopiva lähes kaikkien vakuutusten kanssa, eikä ole väliä, mistä vakuutusyhtiöstä vakuutuksesi on otettu. Kodinturva kattaa myös esimerkiksi arvoesineisiin, lemmikkieläinvakuutukseen, vastuuvakuutukseen, oikeusturvavakuutukseen, päällekarkausvakuutukseen sekä matkavakuutukseen kuuluvien vahinkojen omavastuuosuudet. 

Mitkä vahingot Kodinturva Laaja Plus kattaa?

  • 1 000 euroon asti kiinteälle omaisuudelle, kuten koti ja mökki, sattuneet vahingot vakuutuskautta (12 kk) kohden. 
  • 500 euroon asti irtaimelle omaisuudelle, kuten mobiililaitteet ja huonekalut, sattuneet vahingot vakuutuskautta (12 kk) kohden, pois lukien mottoriajoneuvo- tai eläinvahingot.
  • 500 euroon asti vastuu-, oikeusturva-, päällekarkaus-, tapaturma- ja matkustamisvahingot vakuutuskautta (12 kk) kohden. 
  • 300 euroon asti muut kuin kotivakuutuksen korvaamat vahingot vakuutuskautta (12 kk) kohden, pois lukien moottoriajoneuvo- tai eläinvakuutukset. 

Mitä teen vahingon sattuessa?

Vahingon sattuessa hae ensin korvauspäätös omalta vakuutusyhtiöltäsi ja tee tarvittaessa rikosilmoitus poliisille. Kun olet saanut vakuutusyhtiöltäsi korvauksen, tee vahinkoilmoitus meille viipymättä vahinkoilmoituslomakkeella. Voit tilata vahinkoilmoituslomakkeen myös asiakaspalvelustamme numerosta 09 4270 4000 tai ladata sen tulostettavaksi tästä. Muista liittää vahinkoilmoituksen mukaan kopio vakuutuksesi korvauspäätöksestä sekä mahdollisesta rikosilmoituksesta. 

Jos sinulla herää kysymyksiä, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Asiakasneuvojamme auttavat sinua mielellään arkisin klo 9–16 puhelimitse numerossa 09 4270 4000 tai sähköpostitse osoitteessa info@mysafety.fi. 

Mitä tapahtuu alennushintaisen kauden jälkeen?

Ensimmäisen vakuutuskauden jälkeen vakuutuspalvelu jatkuu normaalihintaisena 12,90 €/kk.

Ota Kodinturva Laaja Plus käyttöösi

Osta nyt

MySafety Oy

MySafety on paikallisesti palveleva ihmisen ja yrityksen turva verkon rikoksia vastaan. Tarjoamme Suomen kattavimmat vakuutuspalvelut verkossa tapahtuvien rikosten ennaltaehkäisyyn ja seurausten minimoimiseen. Palvelumme sisältää vakuutusten lisäksi myös monitorointi- ja konsultointipalvelut sekä käytännön apua ongelmien ratkaisemiseen. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Vallilassa ja Kuopiossa ja asiakkaitamme palvelee noin 50 asiantuntijaa. Konsernin pääkonttori on Ruotsissa, jossa yritys on toiminut vuodesta 1999. Suomessa olemme toimineet vuodesta 2008.