MONITOROINTI 24/7

Palvelu monitoroi henkilötunnustasi sekä rajattoman määrän sähköpostiosoitteitasi sekä julkisessa että pimeässä verkossa. Palvelu hälyttää välittömästi, jos se havaitsee tietojesi mahdollisesti joutuneen vääriin käsiin.

HENKILÖKOHTAINEN TUKI

Asiantuntijamme auttavat omaehtoisen luottokiellon asettamisessa, virheellisten tietojen oikaisemisessa ja luottotietojen palauttamisessa. Kiistämme puolestasi mahdolliset laskut ja luotot, jotka on otettu identiteettivarkauden yhteydessä.

VAHINGONKORVAUS

Identiteettivakuutus korvaa identiteettivarkauteen liittyvät taloudelliset menetykset ilman omavastuuta. Enimmäiskorvaus on 20 000 euroa vakuutuskautta (12 kk) kohden.

Me mySafetylla olemme identiteettivarkauksien ennaltaehkäisyn asiantuntija sekä asiakkaamme tuki ja turva identiteettivarkauden sattuessa. Olemme tutkineet jo useamman vuoden ajan identiteettivarkauksien kehitystä Suomessa niin yksityishenkilöiden kuin yritysten keskuudessa. Tarjoamme identiteettivakuutuspalveluja paitsi yksityishenkilöille myös yrityksille ja yrittäjille. 

Tutustu Yrittäjän Identiteettivakuutukseen!

Tilaa

Varo kesällä toimitusjohtajahuijauksia ja valelaskuja!

Tutkimuksemme mukaan yrityksiin kohdistuvista identiteettivarkauksista yleisimpiä ovat huijauslaskut, eli yritykselle lähetetty aiheeton lasku, sekä toimitusjohtajahuijaukset, joissa varas pyytää yrityksen johtohenkilön nimissä salasanoja tai maksusuoritusta. 

Myös kalasteluviestit ovat yleistyneet viimeisen vuoden aikana ja niiden onnistumisprosentti on tällä hetkellä poikkeuksellisen suuri. Tietojen kalastelu tarkoittaa sitä, että salassa pidettäviä tietoja yritetään saada yritykseltä teksti- tai sähköpostiviestin välityksellä.

Kesä on perinteisesti ollut identiteettivarkaille otollista aikaa, sillä yrityksen henkilökunta ja päättäjät lomailevat ja varovaisuus voi herpaantua. Ole siis tarkkana, tiedosta ja tiedota, ja suojaa liiketoimintasi ennaltaehkäisevällä identiteettivakuutuksella!

ASIAKASTARINA:

Identiteettivarkaat loivat perheyritykselle tekaistun virtuaalitodellisuuden

Asiantuntijapalveluita myyvä pieni perheyritys menetti identiteettinsä huijareille, jotka perustivat yritykselle verkkosivut ja yrittävät hankkia sen nimissä tuhansilla euroilla elektroniikkaa. Rikosilmoitus johti selvitystyöhön, jonka seurauksena huijauksia tehtailleet rikolliset saatiin napattua kiinni. ”Olin tietoinen yrityksille tapahtuvista identiteettivarkauksista. Se, miten mittavaa ja järjestäytynyttä toiminta oli, yllätti minut”, kertoo toimitusjohtaja Kalle Heikkinen.

Lue asiakastarina täältä >>

Vakuutuspalvelumme yrityksille

Yrittäjän identiteettivakuutus

Identiteettivakuutus yrittäjälle ja henkilöstölle alk. 98 €/vuosi.

Lue lisää ja pyydä tarjous!

Yrityksen identiteettivakuutus

Laajempi vakuutuskokonaisuus, joka kattaa identiteettikaappauksen lisäksi esimerkiksi kortti- ja myyjän turvan.

Lue lisää ja pyydä tarjous!

Norm. alk. 98 €/vuosi

0 €/3 kk

Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille 31.7.2020 asti. Vakuutuksenottajan tulee olla 18-vuotias. Maksuton kokeilujakso päättyy automaattisesti eikä sen ottaminen velvoita jatkotilaukseen.

Onko sinulla kysymyksiä?

Ole yhteydessä yrityspalveluumme puh. 09-4270 4000 (ark. 9-16) tai yrityspalvelu@mysafety.fi

 

Esite

Esite

Vakuutusehdot

Ehdot

Yleiset yritysvakuutusehdot

Yleiset yritysvakuutusehdot

Usein kysytyt kysymykset

Mitä identiteettivarkaus tarkoittaa?

Identiteettivarkaus tarkoittaa toisen henkilön henkilötietojen, kuten nimen, osoitteen tai puhelinnumeron oikeudetonta käyttöä. Pelkästään henkilötunnuksen joutuminen vääriin käsiin voi johtaa identiteettivarkauteen. Identiteettivarkaudesta voi koitua uhrille paljon haittaa ja vaikeuksia, pitkäaikaista taloudellista vahinkoa, ahdistusta ja turvattomuuden tunnetta. Identiteettivarkauden seuraukset voivat olla pitkäkestoisia, selvittämistyöhön voi kulua paljon aikaa ja tähän voi tarvita myös apua.

Mitä Identiteettivakuutus korvaa?

Identiteettivakuutus korvaa identiteettivarkaudesta koituvia taloudellisia vahinkoja aina 20 000 € asti. Lisäksi vakuutukseen kuuluu tuki- ja valvontapalvelu, joka valvoo tietojasi internetissä.

Miten valvontapalvelu käytännössä toimii?

Valvontapalvelu valvoo tietojasi sekä julkisessa internet-verkossa, että rikollisten suosimissa anonyymeissä, salaisissa vertaisverkoissa, jotka ovat usein varastettujen identiteettitietojen kauppafoorumeita. Palvelu seuraa automaattisesti henkilötunnustasi ja voit lisätä palveluun kaikki sähköpostiosoitteesi, joita haluat palvelun seuraavan. Jos havaitsemme, että henkilötietosi ovat vaarassa joutua vääriin käsiin, lähetämme sinulle siitä heti tiedon ja ohjeet jatkotoimenpiteistä. 

Palvelu skannaa tietoja käyttämällä automatisoituja robotteja ja palkattuja henkilöitä, jotka etsivät suurista tietomassoista annettuja tietoja.

Varoitukset luokitellaan kolmeen luokkaan: matala, keskitasoinen ja korkea. Kirjautumalla portaaliin asiakas näkee myös suositellut toimintaohjeet kustakin varoituksesta.

Miten saan valvontapalvelun aktivoitua?

Kun olet tilannut Yrittäjän Identiteettivakuutuksen, saat valvontapalvelun aktivointilinkin ja ohjeet sähköpostiisi. Seuraa viestissä olevia ohjeita ja luo palveluun salasana. Palvelu seuraa automaattisesti henkilötunnustasi ja voit lisätä palveluun kaikki sähköpostiosoitteesi, joita haluat palvelun seuraavan. Valvontapalvelu toimii osoitteessa myalert.mysafety.fi ja vaatii aktivoinnin toimiakseen. Sähköpostisoitteesi ja aktivointivaiheessa luomasi salasana toimivat valvontapalvelun käyttäjätunnuksina. 

Mikäli et ole saanut valvontapalvelun aktivointiviestiä sähköpostiisi, tarkistathan roskapostikansion ja olethan tarvittaessa yhteydessä asiakaspalveluumme.

Mitä tapahtuu maksuttoman kauden jälkeen?

Maksuton kokeilujakso päättyy automaattisesti 3kk jälkeen eikä velvoita jatkotilaukseen. Sinuun tullaan olemaan yhteydessä ennen maksuttoman kauden päättymistä.

Ota Yrittäjän Identiteettivakuutus käyttöösi

Tilaa nyt

MYSAFETY OY

MySafety on paikallisesti palveleva ihmisen ja yrityksen turva verkon rikoksia vastaan. Tarjoamme Suomen kattavimmat vakuutuspalvelut verkossa tapahtuvien rikosten ennaltaehkäisyyn ja seurausten minimoimiseen. Palvelumme sisältää vakuutusten lisäksi myös monitorointi- ja konsultointipalvelut sekä käytännön apua ongelmien ratkaisemiseen. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Vallilassa ja Kuopiossa ja asiakkaitamme palvelee noin 50 asiantuntijaa. Konsernin pääkonttori on Ruotsissa, jossa yritys on toiminut vuodesta 1999. Suomessa olemme toimineet vuodesta 2008.