Status message

Asiakaspalvelumme on kiinni juhannusaaton pe 21.6.2024. Palvelemme teitä taas maanantaina 24.6.2024. Hyvää juhannusta!

TALOUDELLINEN KORVAUS

Korvaamme ajoneuvovakuutuksen omavastuuosuuden jopa 600 euroon asti.

VOIMASSA MYÖS ULKOMAILLA

Ajoneuvoturva on voimassa myös ulkomailla, ja kattaa vuokra-autoille tapahtuneet vahingot 1 000 euroon asti.

HENKILÖKOHTAINEN APU

Ammattitaitoiset asiakasneuvojamme auttavat vahingon sattuessa.

Mikon renkaanvaihdosta seurasi odottamattoman kallis korjaamolasku Viheliäinen konerikko tai yllättävä rengasvahinko. Autoilijalle sattuu ja tapahtuu. Tämän tietää myös mySafetyn asiakas Mikko Hannuksela, jonka Helsingin reissu tyssäsi rengasrikkoon.

Lue Mikon tarina

Ajoneuvoturva

Suomen teillä voi sattua odottamattomia käänteitä, jotka aiheuttavat ajoneuvolle korjausta vaativaa vahinkoa. Olet lähtenyt oikealle tielle osallistuessasi Premier Parkin ajoneuvokoulutuksiin. Valitettavasti on myös tilanteita, jossa ajoneuvolle tapahtuu vahinkoja, joihin ei voi itse vaikuttaa.

Vahingon sattuessa mySafetyn Ajoneuvoturvalla voit korvata ajoneuvovakuutuksen omavastuuosuuden. Vakuutus kattaa myös ulkomailla vuokrattujen henkilöautojen omavastuuosuuden, kun henkilöauto on vuokrattu valtuutetulta autovuokraamolta. Tämän lisäksi saat avuksesi ammattitaitoiset asiantuntijamme.

Norm.10,90 €/kk

7,90 €/kk

Tarjous on voimassa vain 12 kk ajan, jonka jälkeen tilaus jatkuu normaalihintaisena. Vakuutuksen voi irtisanoa kirjallisesti milloin tahansa. Vakuutuksenottajan tulee olla täysi-ikäinen.

Tarvitsemme henkilötunnuksesi, jotta voimme varmistaa henkilöllisyytesi ja osoitetietosi väestötietorekisteristä. Tietosi rekisteröidään vasta, kun olet vahvistanut tilauksen tunnistautumalla.

TOIMITUSEHDOT

mySafety Oy (y-tunnus 2146117-2) myy vakuutuksia, palveluita ja tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Palveluiden ja vakuutuksien hinnat sisältävät arvonlisä- ja vakuutusveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. 

 

Henkilötietojen käsittely

Tutustu henkilötietojen käsittelyperiaatteisiin

 

Toimitusaika ja -kulut

Tilauksen materiaalit toimitetaan postitse noin viikon sisällä tilauksesta. Toimituskulut sisältyvät palvelun hintaan. MySafety ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. 

 

Maksaminen

Mikäli olet vakuutettu yrityksen kautta tai sinulla on maksuton kokeilukausi, voit jättää tämän kohdan huomiotta. 

Verkkokauppatilauksen maksutapana on lasku. Paperilaskutuslisä on 1,90 €/lasku ja voit halutessasi aktivoida maksuttoman e-laskutuksen käyttöön omassa verkkopankissasi. Lue lisää laskutuksesta. Ellei maksua suoriteta eräpäivään mennessä, perimme perintälain (1999/513) mukaisen muistutusmaksun sekä korkolain mukaisen viivästyskoron. Tästä sopimuksesta aiheutuva kulujen perintä voidaan siirtää kolmannelle osapuolelle.  

 

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen tilaajan sähköpostiin lähetetään tilausvahvistus. Sähköisen vahvistusviestin lähettäminen edellyttää, että asiakas syöttää sähköpostiosoitteen tilauksen yhteydessä. Ensimmäinen lasku toimitetaan asiakkaalle postitse. Asiakas voi halutessaan vaihtaa e-laskutukseen omassa verkkopankissaan.

 

Peruutus- ja irtisanomisoikeus 

Tuotekohtaiset peruutus- ja irtisanomistiedot löytyvät palvelusopimusehdoista ja mySafetyn yleisistä vakuutusehdoista.

Vakuutukset tulee aina irtisanoa kirjallisesti. Irtisanomisen voi tehdä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@mysafety.fi tai lähettämällä kirjeen osoitteeseen mySafety Oy, PL 5360, 00511 Helsinki. 

Palveluissa noudatamme Suomen kuluttajansuojalain mukaista 14 päivän peruutusoikeutta. Mikäli sinulla on kysyttävää palvelun peruuttamisesta, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse 09 4270 4000 tai sähköpostilla info@mysafety.fi

VOIMASSA 4.1.2021 ALKAEN

Tiedot suojataan ja salataan SSL-varmenteella.
Lue henkilötietojen käsittelyperiaatteet.

Onko sinulla kysyttävää?

Ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

MySafety on Finanssivalvonnan vakuutusedustajarekisteriin rekisteröity vakuutusasiamies. Edustamme Suomessa Tryg Forsikringia ja Help Forsikringia.

Tuotekuvaus

Tuotekuvaus

Yleiset vakuutusehdot

Yleiset vakuutusehdot

Ennakkotiedot

Ajoneuvoturvan ennakkotiedot

Vakuutusehdot

Ajoneuvoturvan vakuutusehdot

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Ajoneuvoturva?

MySafetyn Ajoneuvoturva on lisäturva vapaaehtoiseen ajoneuvovakuutukseesi, ja se korvaa sinulle ajoneuvovakuutuksesi omavastuuosuuden, kun saat korvausta ajoneuvovakuutuksestasi ja korvaus ylittää omavastuuosuuden. 

Miksi Ajoneuvoturvan ottaminen kannattaa?

Liikenteessä voi sattua yllättäviä vahinkoja, joista voi seurata odottamattoman kallis korjaamolasku. Vaikka ajoneuvovakuutus korvaisi vahingon kuluja, jää itselle maksettavaksi omavastuuosuus. Ajoneuvoturva korvaa vapaaehtoisen ajoneuvovakuutuksesi omavastuuosuuden. 

Kuinka paljon Ajoneuvoturva maksaa?

Premier Parkin asiakkaana saat Ajoneuvoturvan kuukausihintaan 7,90€. (94,80€/vuosi). Ensimmäisen vakuutuskauden jälkeen vakuutuspalvelu jatkuu normaalihintaisena 10,90€/kk (130,80€/vuosi).

Kuinka paljon voin saada korvauksia?

Ajoneuvoturva korvaa omavastuuosuuksia kotimaassa 600 euroon asti, kun saat omasta vakuutusyhtiöstäsi myönteisen korvauspäätöksen ja korvaussumma ylittää omavastuuosuuden. Ulkomailla vuokra-autoille tapahtuneet vahingot Ajoneuvoturva kattaa 1 000 euroon asti. 

Kenelle Ajoneuvoturva on tarkoitettu?

Ajoneuvoturva on lisäturva ajoneuvovakuutuksen rinnalle ja se korvaa ajoneuvovakuutuksesi omavastuuosuuden jopa 600 euroon asti. Ajoneuvoturva sopii henkilöautoon, pakettiautoon tai moottoripyörään, jonka rekisterinumero on merkitty vakuutuskirjaan ja jonka omistaja tai haltija sinä olet. Ajoneuvoturva kattaa myös ulkomailla vuokra-autoille tapahtuneiden vahinkojen omavastuuosuudet, jotka vuokranantajan vakuutusyhtiö on arvioinut. 

Mitkä vahingot Ajoneuvoturva kattaa?

Ajoneuvoturva kattaa henkilöautoihin, pakettiautoihin ja moottoripyöriin kohdistuneet vahingot, joiden rekisterinumero on merkitty vakuutuskirjaan ja jonka omistaja tai haltija sinä olet. Ajoneuvoturva korvaa vahinkoja, jotka sattuvat ennalta-arvaamattoman tapahtuman yhteydessä, kuten ajoneuvoon kohdistuvat varkaudet, tulipalot ja konerikot. 

Toimiiko Ajoneuvoturva myös ulkomailla?

Kyllä toimii. Ajoneuvoturva korvaa omavastuuosuuden 1 000 euroon asti vuokra-autolle tapahtuneesta vahingosta, jonka vuokranantajan vakuutusyhtiö on arvioinut. 

Mitä teen vahingon sattuessa?

Vahingon sattuessa hae ensin korvaus omasta ajoneuvovakuutuksestasi ja tee tarvittaessa rikosilmoitus poliisille. Kun olet saanut vakuutusyhtiöltäsi korvauksen, tee vahinkoilmoitus meille viipymättä sähköisen vahinkoilmoituslomakkeemme kautta. Voit tilata vahinkoilmoituslomakkeen myös asiakaspalvelustamme numerosta 09 4270 4000 tai ladata sen printattavaksi tästä. Muista liittää vahinkoilmoituksesi mukaan kopio vakuutuksesi korvauspäätöksessä sekä mahdollisesta rikosilmoituksesta. Kysymyksissä asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään arkisin klo 9-16 puhelimitse numerossa 09 4270 4000 tai sähköpostitse osoitteessa info@mysafety.fi.  

Mitä tapahtuu alennushintaisen kauden jälkeen?

Ensimmäisen vakuutuskauden jälkeen vakuutuspalvelu jatkuu normaalihintaisena 10,90 €/kk.

mySafety Oy

MySafety on paikallisesti palveleva ihmisen ja yrityksen turva verkon rikoksia vastaan. Tarjoamme Suomen kattavimmat vakuutuspalvelut verkossa tapahtuvien rikosten ennaltaehkäisyyn ja seurausten minimoimiseen. Palvelumme sisältää vakuutusten lisäksi myös monitorointi- ja konsultointipalvelut sekä käytännön apua ongelmien ratkaisemiseen. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Vallilassa ja Kuopiossa ja asiakkaitamme palvelee noin 50 asiantuntijaa. Konsernin pääkonttori on Ruotsissa, jossa yritys on toiminut vuodesta 1999. Suomessa olemme toimineet vuodesta 2008.