Kiinteä omaisuus

Omavastuun poisto 1 000 euroon asti kiinteälle omaisuudelle, kuten koti ja mökki, sattuneista vahingoista.

Irtain omaisuus

Omavastuun poisto 500 euroon asti irtaimelle omaisuudelle, kuten tabletit ja huonekalut, sattuneista vahingoista poislukien matkapuhelinvahingot. Irtaimeen omaisuuteen kuuluvat myös esimerkiksi lemmikille sattuneet vahingot, jos lemmikkieläinvakuutus kuuluu kotivakuutukseesi.

Muut vahingot

Omavastuun poisto 500 euroon asti vastuu-, oikeusturva-, päällekarkaus-, tapaturma- ja matkustamisvahingoista. 300 euroon asti muiden kuin kotivakuutukseen kuuluvien vakuutusten osalta poislukien asunto-, matkapuhelin- ja moottoriajoneuvovakuutukset.

ASIAKASTARINA:

ULLA säästäÄ KODINTURVAN ANSIOSTA satasia ELÄINLÄÄKÄRIKULUISSA

”Minulla on kotona kaksi kissaa, joista toinen sairastelee usein. MySafetyn Kodinturva oli kuin minulle tehty ja tiesin heti, että vakuutuksen ottamalla tulen säästämään eläinlääkärikuluissa satasia. Nipalla on sittemmin diagnosoitu ärtyneen paksusuolen tulehdus (IBD), mikä vaatii säännöllisiä eläinlääkärikäyntejä”, toteaa innokas kissaharrastaja Ulla Koskinen. Vuoden aikana Ulla on saanut jo 4 myönteistä korvauspäätöstä ja kokee korvauksen hakemisen erittäin vaivattomaksi.

Lue Ullan tarina täältä >> 

Norm. 11,90 €/kk (142,80 €/vuosi)

9,90

Tarjous on voimassa vain uusille Kodinturva-asiakkaille 12 kk ajan, jonka jälkeen tilaus jatkuu normaalihintaisena 9,90 €/kk. Voit irtisanoa tilauksen koska vain ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Vakuutuksenottajan tulee olla 18-vuotias.

TOIMITUSEHDOT

mySafety Oy (y-tunnus 2146117-2) myy vakuutuksia, palveluita ja tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Palveluiden ja vakuutuksien hinnat sisältävät arvonlisä- ja vakuutusveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

 

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Tutustu henkilötietojen käsittelyperiaatteisiin.

 

TOIMITUSAIKA JA -KULUT

Tilauksen materiaalit toimitetaan postitse noin viikon sisällä tilauksesta. Toimituskulut sisältyvät palvelun hintaan. mySafety ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

 

MAKSAMINEN

Mikäli olet vakuutettu yrityksen kautta tai sinulla on maksuton kokeilukausi, voit jättää tämän kohdan huomiotta. 
Verkkokauppatilauksen maksutapana on lasku. Lue lisää laskutuksesta. Ellei maksua suoriteta eräpäivään mennessä, perimme perintälain (1999/513) mukaisen muistutusmaksun sekä korkolain mukaisen viivästyskoron. Tästä sopimuksesta aiheutuva kulujen perintä voidaan siirtää kolmannelle osapuolelle.

 

TILAUS- JA MAKSUVAHVISTUS

Onnistuneen tilauksen jälkeen tilaajan sähköpostiin lähetetään tilausvahvistus. Sähköisen vahvistusviestin lähettäminen edellyttää, että asiakas syöttää sähköpostiosoitteen tilauksen yhteydessä. 
Ensimmäinen lasku toimitetaan asiakkaalle postitse. Asiakas voi halutessaan vaihtaa e-laskutukseen omassa verkkopankissaan.

 

PERUUTUS- JA IRTISANOMISOIKEUS

Tuotekohtaiset peruutus- ja irtisanomistiedot löytyvät palvelusopimusehdoista ja mySafetyn yleisistä vakuutusehdoista
Vakuutukset tulee aina irtisanoa kirjallisesti. Irtisanomisen voi tehdä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@mysafety.fi tai lähettämällä kirjeen osoitteeseen mySafety Oy, PL 5360, 00511 Helsinki. 
Palveluissa noudatamme Suomen kuluttajansuojalain mukaista 14 päivän peruutusoikeutta. Mikäli sinulla on kysyttävää palvelun peruuttamisesta, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse 09 4270 4000 tai sähköpostilla info@mysafety.fi. 

Voimassa 29.09.2019 alkaen.

Tiedot suojataan ja salataan SSL-varmenteella.
Lue henkilötietojen käsittelyperiaatteet.

Onko sinulla kysyttävää?

Ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

mySafety Oy on Finanssivalvonnan vakuutusedustajarekisteriin rekisteröity vakuutusasiamies. mySafety edustaa Moderna Försäkringaria, Trygg Forsikring A/S:n sivuliikettä sekä Help Förskringar Filialia, Help Forsikring AS:n sivuliikettä. Lue tarkemmat tiedot tästä.

Vakuutusehdot

Vakuutusehdot

Yleiset vakuutusehdot

Yleiset vakuutusehdot 09/2019

Tuotekuvaus

Tuotekuvaus

Ennakkotiedot

Ennakkotiedot

mySafety Oy

MySafety on paikallisesti palveleva ihmisen ja yrityksen turva verkon rikoksia vastaan. Tarjoamme Suomen kattavimmat vakuutuspalvelut verkossa tapahtuvien rikosten ennaltaehkäisyyn ja seurausten minimoimiseen. Palvelumme sisältää vakuutusten lisäksi myös monitorointi- ja konsultointipalvelut sekä käytännön apua ongelmien ratkaisemiseen. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Vallilassa ja Kuopiossa ja asiakkaitamme palvelee noin 50 asiantuntijaa. Konsernin pääkonttori on Ruotsissa, jossa yritys on toiminut vuodesta 1999. Suomessa olemme toimineet vuodesta 2008. 

mySafety Oy on Finanssivalvonnan vakuutusedustajarekisteriin rekisteröity vakuutusasiamies. mySafety edustaa Moderna Försäkringaria, Trygg Forsikring A/S:n sivuliikettä sekä Help Förskringar Filialia, Help Forsikring AS:n sivuliikettä. Lue tarkemmat tiedot tästä.