Taloudellinen korvaus

Avain- ja lukkovakuutus korvaa lukkojen vaihdosta ja uusien avainten teettämisestä aiheutuneet kulut.

Avaimien uudelleenkoodaus

Vakuutus korvaa autonavaimen kadotessa ajonestolaitteen uudelleenkoodauksen sekä usean asunnon ja rakennuksen lukon uudelleenkoodauksen.

Henkilökohtainen apu

Ammattitaitoiset asiakasneuvojamme auttavat sinua vahingon sattuessa ympäri vuorokauden.

Mitä vakuutus sisältää?

  • Avain- ja lukkovakuutus korvaa vakituisen tai vapaa-ajan asunnon lukkojen vaihdosta ja avainten teettämisestä aiheutuneet kulut. Mikäli kadonneet avaimet voi yhdistää asuntoon, jonka lukon ne avaavat, vakuutus korvaa lukon vaihdon uuteen, vastaavanlaiseen lukkoon tai lukkojen uudelleensarjoituksen enintään 2 000 euroon asti vakuutuskautta (12 kk) kohden. Vakuutus koskee myös lähiomaisen asuntoa, jonka avaimet sinulla on ollut hallussasi. Mikäli ei ole mahdollista päätellä, mihin asuntoon avaimet käyvät, vakuutus korvaa ainoastaan uusien avainten valmistuskulut 500 euroon asti vakuutuskautta (12 kk) kohden.
  • Avain- ja lukkovakuutus korvaa myös esimerkiksi moottoripyörän tai veneen kadonneiden avainten vaihdosta aiheutuneet kustannukset, jos niissä on vähintään 2. luokan irtolukko. Mikäli kadonneet avaimet voi yhdistää lukkoon, minkä ne avaavat, vakuutus korvaa lukon vaihdon uuteen tai vastaavanlaiseen 500 euroon asti vakuutuskautta (12 kk) kohden.
  • Autonavaimen kadotessa vakuutus korvaa uuden autonavaimen sekä auton ajonestolaitteen uudelleenkoodauksen 500 euroon asti vakuutuskautta (12 kk) kohden.
  • Vakuutus korvaa myös vakuutetulle aiheutuvat kustannukset usean asunnon rakennuksen, kuten kerrostalon, lukon uudelleenkoodauksesta 500 euroon asti vakuutuskautta (12 kk) kohden).

Norm. 4,90 €/kk (58,80 €/vuosi)

3,90

Tarjous on voimassa vain Autoliiton jäsenille ja uusille Avain- ja lukkovakuutuksen asiakkaille. Tilauksen voi irtisanoa kirjallisesti milloin tahansa. Vakuutuksenottajan tulee olla täysi-ikäinen.

TOIMITUSEHDOT

mySafety Oy (y-tunnus 2146117-2) myy vakuutuksia, palveluita ja tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Palveluiden ja vakuutuksien hinnat sisältävät arvonlisä- ja vakuutusveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. 

 

Henkilötietojen käsittely

Tutustu henkilötietojen käsittelyperiaatteisiin

 

Toimitusaika ja -kulut

Tilauksen materiaalit toimitetaan postitse noin viikon sisällä tilauksesta. Toimituskulut sisältyvät palvelun hintaan. MySafety ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. 

 

Maksaminen

Mikäli olet vakuutettu yrityksen kautta tai sinulla on maksuton kokeilukausi, voit jättää tämän kohdan huomiotta. 

Verkkokauppatilauksen maksutapana on lasku. Paperilaskutuslisä on 1,90 €/lasku ja voit halutessasi aktivoida maksuttoman e-laskutuksen käyttöön omassa verkkopankissasi. Lue lisää laskutuksesta. Ellei maksua suoriteta eräpäivään mennessä, perimme perintälain (1999/513) mukaisen muistutusmaksun sekä korkolain mukaisen viivästyskoron. Tästä sopimuksesta aiheutuva kulujen perintä voidaan siirtää kolmannelle osapuolelle.  

 

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen tilaajan sähköpostiin lähetetään tilausvahvistus. Sähköisen vahvistusviestin lähettäminen edellyttää, että asiakas syöttää sähköpostiosoitteen tilauksen yhteydessä. Ensimmäinen lasku toimitetaan asiakkaalle postitse. Asiakas voi halutessaan vaihtaa e-laskutukseen omassa verkkopankissaan.

 

Peruutus- ja irtisanomisoikeus 

Tuotekohtaiset peruutus- ja irtisanomistiedot löytyvät palvelusopimusehdoista ja mySafetyn yleisistä vakuutusehdoista.

Vakuutukset tulee aina irtisanoa kirjallisesti. Irtisanomisen voi tehdä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@mysafety.fi tai lähettämällä kirjeen osoitteeseen mySafety Oy, PL 5360, 00511 Helsinki. 

Palveluissa noudatamme Suomen kuluttajansuojalain mukaista 14 päivän peruutusoikeutta. Mikäli sinulla on kysyttävää palvelun peruuttamisesta, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse 09 4270 4000 tai sähköpostilla info@mysafety.fi

VOIMASSA 4.1.2021 ALKAEN

Tiedot suojataan ja salataan SSL-varmenteella.
Lue henkilötietojen käsittelyperiaatteet.

Onko sinulla kysyttävää?

Ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

MySafety on Finanssivalvonnan vakuutusedustajarekisteriin rekisteröity vakuutusasiamies. Edustamme Suomessa Moderna Försäkringaria ja Help Forsikringia.

Avain- ja lukkovakuutuksen tuotekuvaus

Tuotekuvaus

Avain- ja lukkovakuutuksen ennakkotiedot

Ennakkotiedot

Avain- ja lukkovakuutuksen vakuutusehdot

Vakuutusehdot

Yleiset vakuutusehdot

Yleiset vakuutusehdot

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Avain- ja lukkovakuutus?

Kun avaimesi katoavat, korvaa mySafetyn Avain- ja lukkovakuutus sinulle lukkojen vaihdosta aiheutuneet kulut. Lisäksi vakuutus korvaa uusien avainten teettämisestä, irtolukkojen vaihdosta, uudesta autonavaimesta sekä ajonestolaitteen ja usean asunnon rakennuksen lukon uudelleenkoodauksesta aiheutuneet kulut.

Mitkä vahingot Avain- ja lukkovakuutus kattaa?

Autonavaimen kadotessa vakuutus korvaa uuden autonavaimen sekä auton ajonestolaitteen uudelleenkoodauksen. Vakuutus korvaa myös vakuutetulle aiheutuvat kustannukset usean asunnon rakennuksen, kuten kerrostalon, lukon uudelleenkoodauksesta.

Kuinka paljon voin saada korvauksia?

Avain- ja lukkovakuutus korvaa oman tai lähiomaisen asunnon, autotallin tai vapaa-ajan asunnon lukon vaihdosta aiheutuneet kulut jopa 2 000 euroon asti vakuutuskautta (12 kk) kohden. Lisäksi vakuutus korvaa uusien avainten teettämiset, irtolukon vaihdot, uuden autonavaimen ja ajonestolaitteen uudelleenkoodauksen sekä usean asunnon rakennuksen, kuten kerrostalon, lukon uudelleenkoodauksen 500 euroon asti vakuutuskautta (12 kk) kohden.

Mitä teen vahingon sattuessa?

Tee sitten vahinkoilmoitus meille viipymättä vahinkoilmoituslomakkeella. Voit tilata vahinkoilmoituslomakkeen myös asiakaspalvelustamme numerosta 09 4270 4000 tai ladata sen printattavaksi tästä. Liitä vahinkoilmoituksesi mukaan kuitti tai maksuvahvistus lukkojen vaihdosta aiheutuneista kuluista sekä jäljennös mahdollisesta rikosilmoituksesta. Jos sinulla herää kysymyksiä, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Asiakasneuvojamme auttavat sinua mielellään arkisin klo 9–16 puhelimitse numerossa 09 4270 4000 tai sähköpostitse osoitteessa info@mysafety.fi. 

Mitä tapahtuu jäsenetuhintaisen kauden jälkeen?

Avain- ja lukkovakuutus jatkuu 12 kk jälkeen normaalihintaisena kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti, mikäli et irtisano vakuutusta. Löydät voimassa olevan hinnaston verkkosivuiltamme osoitteesta mysafety.fi/avain-ja-lukkovakuutus.

Ota Avain- ja lukkovakuutus käyttöösi

Osta nyt

mySafety Oy

MySafety on paikallisesti palveleva ihmisen ja yrityksen turva verkon rikoksia vastaan. Tarjoamme Suomen kattavimmat vakuutuspalvelut verkossa tapahtuvien rikosten ennaltaehkäisyyn ja seurausten minimoimiseen. Palvelumme sisältää vakuutusten lisäksi myös monitorointi- ja konsultointipalvelut sekä käytännön apua ongelmien ratkaisemiseen. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Vallilassa ja Kuopiossa ja asiakkaitamme palvelee noin 50 asiantuntijaa. Konsernin pääkonttori on Ruotsissa, jossa yritys on toiminut vuodesta 1999. Suomessa olemme toimineet vuodesta 2008.