Tyhjä

0,00 €

mySafety Kortti- ja ostoturva - suoja uudenlaisia uhkia vastaan, kuten phishing ja skimming

Kortti- ja ostoturva on nykyaikainen suojasi digitaalisessa maailmassa - sen avulla voit käyttää maksukorttejasi huoletta nettiostoksillasi. Kortti- ja ostoturva suojaa selustasi korttikopioinnin, tietojenkalastelun ja luvattomien veloituksien yhteydessä. Vakuutus on voimassa maailmanlaajuisesti!

Nykyajan digitalisoituvassa maailmassa verkkorikokset yleistyvät. Mikäli käytät maksukorttejasi useasti nettiostosten tekemiseen, Kortti- ja ostoturva on oivallinen vaihtoehto sinulle turvaamaan ostoksesi verkossa. Nykyajan uudet uhat kuten kortin tietojen kopiointi ja esimerkiksi lähimaksutapahtumiin liittyvät luvattomat käytöt korvataan vakuutuksesta.

Jos maksukorttisi tiedot kopioitaisiin, kalasteltaisiin tai kortiltasi tehtäisiin ylisuuri veloitus, turvaamme selustasi. Korvauksen piiriin kuuluvat myös taloudelliset vahingot epäonnistuneen sähköisen kaupankäynnin seurauksena, mikäli myyjä ei kanna vastuuta virheellisestä tavarasta tai toimituksesta.

Kortti- ja ostoturva korvaa luvattomat maksutapahtumat, turvaa sähköisen kaupankäynnin ja poistaa omavastuuosuutesi, mikäli jokin muu taho korvaa vahingon, mutta korvaukseen liittyy omavastuuosuus.

69 €
vuosi

HUOM! Vakuutusehdot muuttuvat nykyasiakkaille 1.5.2017 alkaen. Vanhat ehdot löydät täältä.

Tarvitsetko apua?

Soita meille

09 4270 4000