Tyhjä

0,00 €

mySafety Kodinturva – täydennä kotivakuutuksesi omavastuunpoistolla

Valitsemalla mySafetyn Kodinturvan voit huoletta käyttää kotivakuutustasi. Vahingon sattuessa Kodinturva korvaa kotivakuutuksesi omavastuuosuuden, kun vahinko ylittää omavastuuosuuden.

Kotivakuutus ei ole aina aukoton, ja kotona voi sattua ja tapahtua mitä odottamattomimpia vahinkoja. Usein vahinkotilanteissa sinulle jää omavastuuosuus maksettavaksi, joka voi johtaa siihen, ettei välttämättä ole kannattavaa käyttää kotivakuutusta.

mySafetyn Kodinturvan ratkaisee tämän ongelman! Kun kotivakuutuksesi korvaa sinulle omavastuuosuuden ylittävän vahingon, me korvaamme sinulle maksettavaksi jäävän omavastuun. Sinulle ei siis jää vahingosta kustannuksia.

Vaikka kohdallesi sattuisi vesivahinko, palo tai vaikkapa tasolta pudonnut televisio, voit huoletta käyttää kotivakuutustasi. mySafetyn Kodinturva korvaa sinulle siis kaikkien kotivakuutukseesi kuuluvien vahinkojen omavastuuosuudet, kun vahinko ylittää omavastuun. Ei ole väliä kuinka pieni kotivakuutuksesi korvaus on – vaikka kotivakuutuksen korvaus omavastuun jälkeen olisi vain yhden euron, me korvaamme sinulle omavastuuosuutesi kokonaisuudessaan.

VINKKI: Valitsemalla mySafetyn Kodinturvan, voit säästää tuntuvan summan rahaa. Kannattaakin tarkistaa vakuutusyhtiöltäsi, kuinka omavastuun korottaminen vaikuttaa kotivakuutuksesi kokonaiskustannuksiin.

69 €
vuosi

Tarvitsetko apua?

Soita meille

09 4270 4000