Tyhjä

0,00 €

Tietoa mySafety Oy:sta

mySafety on toiminut Suomessa vuodesta 2008 lähtien. Suomessa palveluksessamme on noin 80 henkilöä ja toimistomme sijaitsee Helsingin Vallilassa. mySafety Oy on osa mySafety Group -konsernia. Konsernin pääkonttori on Ruotsissa, jossa yritys on toiminut jo vuodesta 1999. Lisäksi mySafety toimii Norjassa, Puolassa, Venäjällä ja Ukrainassa. Pohjoismaissa mySafetylla on yhteensä 1,5 miljoonaa käyttäjää, joista Suomessa noin 120 000.

Mitä palveluita mySafety tarjoaa?

Tarjoamme helppoja ja tehokkaita ratkaisuja turvalliseen arkeen sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Kattavien turva- ja vakuutuspalvelujemme tarkoituksena on tuoda mielenrauhaa asiakkaillemme, jotka voivat keskittyä muuhun elämäänsä täysillä.

  • Autamme asiakkaitamme löytämään kadonneita avaimia ja sulkemaan kadonneita tai varastettuja kortteja, henkilöpapereita ja matkapuhelimia.
  • Ennaltaehkäisemme väärinkäytökset ja turvaamme taloudellisesti asiakkaidemme selustan niiden varalta. Palvelumme minimoivat vahingot asiakkaille ja peittävät muiden vakuutuksien aukkoja.
  • Palvelemme asiakkaitamme vuorokauden ympäri – pääarvomme on hyvässä asiakaspalvelussa ja asiakkaiden auttamisessa.
  • Kehitämme jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaan uusia yksinkertaisia palveluja, jotka lisäävät turvallisuutta ja huolettomuutta.
  • Täältä löydät asiakkaidemme kokemuksia mySafetystä.

Tarkemmat tiedot palveluistamme löydät täältä.

Vastaamme mielellämme yritystämme ja palvelujamme koskeviin kysymyksiin.

Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen: info@mysafety.fi, tai soittaa asiakaspalvelunumeroomme 09 4270 4000 (ppm). Halutessasi voit myös jättää meille yhteydenottopyynnön tästä. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pikaisesti.

ASML:n Reilun Pelin -merkki

mySafety Oy on Asiakkuusmarkkinointiliiton jäsenyritys. Olemme siis sitoutuneita noudattamaan ASML:n laatimia käytännesääntöjä.AAA-luottoluokitusmySafety Oy:lle on myönnetty pohjoismaisen luottoluokittajan Bisnode Oy:n rating-mallin korkeimman kategorian AAA luottoluokitus. Myönnetty luokitus kertoo, että mySafety Oy on luotettava, turvallinen sekä vastuullinen kotimainen yritys.