Tyhjä

0,00 €

mySafety Tähti Avainturva – värikäs ja mutkattomin tapa tuoda kadonneet avaimet ja muut pienesineet kotiin

mySafetyn Tähti Avainturva parantaa mahdollisuuksiasi saada kadonneet avaimet ja muut mukanasi kulkevat arkiset pienesineet takaisin. Avainturvaan kuuluvat Turva-avaimenperä ja -tarrat, jotka on kaikki merkitty turvakoodein. Tarrat on helppo kiinnittää esimerkiksi mobiililaitteisiin, lompakkoon tai vaikkapa matkakorttiin.

Avaimissa ja muissa arjessa mukana kulkevissa pienesineissä ei ole yhteystietoja, mutta ne voivat kadota helposti. Kadotessaan avainnippu, kännykkä tai vaikkapa käsilaukku löytää harvoin itsestään tiensä kotiin, minkä seurauksena lukkoja joudutaan vaihtamaan ja kadonneen puhelimen tilalle joudutaan hankkimaan uusi korvaava laite.

mySafetyn Avainturvalla voit helposti ehkäistä avainten ja muiden arkisten pienesineiden katoamisesta aiheutuvaa vaivaa. Avaimenperässä ja turvatarroissa on sinulle henkilökohtaisesti yksilöidyt koodit, joiden avulla osaamme palauttaa esineet juuri sinulle niiden palauduttua meille.

Löytäjä ei voi yhdistää esineitä sinuun, mutta osaa palauttaa ne meille ohjeistuksen avulla. Me toimitamme hävinneet esineet takaisin sinulle ilman postituskuluja ja maksamme löytäjälle palkkion.

Palautamme kuukaudessa keskimäärin 150 turvamerkittyä avainnippua ja muuta pienesinettä asiakkaillemme!

Tähti Avainturva-paketit:

 • 2 avaimenperää + 2 tarra-arkkia: 39€
 • 5 avaimenperää + 5 tarra-arkkia: 69€
 • Vuosimaksu, jolla varmistat, että palautuspalvelu on voimassa, ensimmäisen tilausjakson jälkeen ainoastaan 29€.

  39 €
  vuosi

  Tarvitsetko apua?

  Soita meille

  09 4270 4000