Tyhjä

0,00 €

Tietosuojaseloste

mySafety on sitoutunut suojaamaan henkilötietoja lainsäädännön edellyttämällä tavalla. Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan niitä menettelytapoja, joita sovelletaan mySafetylle luovutettaviin henkilötietoihin. Tutustu tietosuojaselosteen huolellisesti. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

1. Rekisterinpitäjä

mySafety Oy
Y-tunnus: 2146117-2

2. Yhteyshenkilö rekistereitä koskevissa asioissa

Paula Persson
mySafety Oy
PL 5360
00511 Helsinki
Asiakaspalvelu: puh. (09) 4270 4000

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisteritietojen käyttötarkoitus on:

  • asiakkaan tunnistaminen
  • asiakassuhteen hoito, ylläpito ja palvelun kehittäminen
  • palveluiden ja vakuutusten täytäntöönpanoon
  • viestinnän ja markkinoinnin kohdentaminen sekä kampanja– ja kontaktihistorian hallinta.

mySafety nauhoittaa asiakaspuheluita palvelutapahtumien todentamiseksi ja osapuolten oikeuksien toteuttamiseksi. Nauhoitteita käytetään myös koulutustarkoituksiin, asiakaspalvelun laadun kehittämiseksi ja turvallisuuden varmistamiseksi.

4. Rekisterin tietosisältö

  • Etu- ja sukunimi
  • Postiosoite
  • Puhelinnumerot
  • Sähköpostiosoite
  • Henkilötunnus
  • Kieli
  • Asiakashistoria
  • Suoramarkkinointikielto

5. Säännönmukaiset tietolähteet

Tietolähteenä käytetään rekisteröitynyttä käyttäjää. Tietojen päivittämiseen saatetaan lisäksi käyttää VRK:n väestötietojärjestelmää ja Itellan osoitetietojärjestelmää.

6. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja (vain nimi- ja osoitetietoja) voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, mielipide- ja markkinointitutkimuksiin sekä vastaaviin selvityksiin Henkilötietolain mukaisesti.

Tietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

7. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteri sijaitsee suojatulla palvelimella. Rekisterin käyttö edellyttää pääkäyttäjän myöntämää henkilökohtaista salasanaa ja sitä valvotaan.

Talletetut tiedot on suojattu sähköisen viestinnän henkilötietolain, muiden sovellettavien yksilön tietosuojasta voimassa olevien säädöksien ohjeiden mukaisesti. Rekisteriin tallennetut tiedot kerätään mySafety konsernin omistamille palvelimille Ruotsiin, johon konsernin työntekijät ottavat yhteyden sekä hallinnoivat rekisteriä suoraan yrityksen palomuurin sisältä.

8. Suoramarkkinoinnin kielto-oikeus

Sinulla on oikeus kieltää mySafetyä lähettämästä sinulle suoramarkkinointimateriaalia ja lopettamaan sinua koskevien tietojen käsittely suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimuksia varten.

9. Evästeiden käyttö

Kävijän tietokoneelle voidaan ajoittain siirtää ns. evästeitä ("cookies"). Evästeillä voidaan kerätä tietoja esimerkiksi miltä sivulta kävijä siirtynyt osoitteeseen, mitä www-sivujamme hän on selannut ja milloin, mitä selainta hän on käyttänyt, mikä on hänen näyttönsä resoluutio ja käyttöjärjestelmä, sekä mikä on hänen tietokoneensa IP -osoite eli mistä Internet -osoitteesta hänen lähettämänsä tiedot tulevat ja minne ne vastaanotetaan.

Evästetietojen avulla palvelun kävijämääriä voidaan seurata mysafety.fi ja sen yhteistyökumppaneiden toimesta sekä analysoida ja kehittää kävijöitä paremmin palvelevaksi. Lisäksi mysafety.fi yhteistyökumppanit saattavat käyttää mainonnan kohdentamiseksi evästeitä, joilla kerätään tietoa kävijän vierailuista tällä ja muilla sivustoilla. Evästeiden avulla kerättyä tietoa käytetään kävijän kiinnostusten kohteiden perusteella kohdennetun mainonnan tuottamiseen. Evästeiden avulla tehdyssä mainonnan kohdentamisessa kävijää ei yksilöidä eikä tietoja yhdistetä kävijältä mahdollisesti muussa yhteydessä saatuihin henkilötietoihin

Kävijällä on mahdollisuus estää evästeiden käyttö muuttamalla selaimensa asetuksia siten, että selain ei salli evästeiden tallentamista. Kävijä hyväksyy, että joidenkin palveluiden osalta evästeiden käytön estäminen saattaa kuitenkin vaikuttaa palvelun toiminnallisuuteen.

10. Muutokset tietosuojaselosteeseen

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta ilmoittamatta siitä erikseen. Suosittelemme tutustumaan tietosuojaselosteeseen säännöllisesti.

11. Henkilötietolain mukaiset rekisteriselosteet on nähtävissä verkossa osiossa Lomakkeet ja ehdot